Real–Barca: nehezen viselték Madridban a történelmi pofont, hajszálon múlt az óriási botrány az El Clásicón (VIDEÓ)

2024. október 27. 15:26

Négygólos katalán siker a spanyol fővárosban, gálázott a Barcelona – Carlo Ancelotti a súlyos vereség után azért odaszúrt a riválisnak.

2024. október 27. 15:26

Fotó: X/képernyőfotó

Saját nevelésű fiatalokkal oktatta a fővárosban a galaktikusokat a Barcelona futballcsapata a spanyol bajnokságban – az El Clásicón négygólos idegenbeli győzelmet ünnepelhettek a katalánok a Real Madrid otthonában. A hazaiak csak lesgólokig jutottak, még a szépítés sem jött össze, nem véletlenül viselték nehezen a váratlan vereséget a Blancók.

Robert Lewandowski dupláját Yamal és Raphinha toldotta meg, ezzel a 0–4-gyel pedig a legnagyobb bravúrok közé emelték szombati teljesítményüket a gránátvörös-kékek.

Korábban csak egyszer értek el ennél nagyobb különbségű sikert, még 1974-ben...

A méretes pofon még a mindig kimért Carlo Ancelottit is kihozta a sodrából, a meccs végén fenyegetőleg lépett oda a katalánok német mesteréhez, Hansi Flickhez, egyes vélemények szerint meg is fenyegette, utóbb azonban kiderült, azt kifogásolta, hogy a Barca egyik stábtagja tiszteletlenül ünnepelte az egyik vendéggólt.

A felfokozott hangulatot példázta Gavi és Vinícius Jr. összeszólalkozása, a két játékos már a korábbi rangadókon is rendre egymásra talált a gyepen.

Ezt is ajánljuk a témában

A Real Madrid edzője a meccs után sietve megjegyezte, hogy az eredmény nem tükrözte a pályán látottakat, majd meg is fricskázta a katalán riválist, mert azt is hozzátette, hogy amikor legutóbb, két évvel ezelőtt 4–0-ra kikaptak a Barcelonától, abban a szezonban megnyerték a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is...

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xerxesz
2024. október 27. 16:57
ez a cikk, sajnálatos módon, éppen önmagát cáfolja meg... történelmi? két éve is kikapott 4-0-ra a Real Madrid a Barcától... akkor mi is ebben a történelmi? még az sem lesz az, ha a Real megint megnyeri a bajnokságot és a BL-t is... hogy mi ebből a tanulság? aki nem ért hozzá, az ne írjon clickbait cikket a mandinerre...
herden100
2024. október 27. 16:56
🤍 m.youtube.com/watch?v=AHqj6e7wKEs&t=21s&pp=ygUVSGVhbGluZyBlbmVyZ3kgY2hyaXN0
rugbista
2024. október 27. 15:50
Jó kis meccs volt, a modern foci sok erényével és hibájával. Hatalmas volt az iram, de tán épp ezért rengeteg volt a bántó technikai hiba. Rüdiger ha így vezette volna az orosz hadsereget, ahogy a realos névrokona játszott, nem jöttek volna át a Kárpátokon. A labda 10-15 métert pattant vissza róla a labda a vendégek csatáraihoz. Ha (haha) a Realnak kis mázlija van, több gólt lőhettek volna az első félidőben, és akkor ők örülhetnének. De a második félidőben a Barcelona fiataljai lejátszották a hazaiakat a pályáról.
sexykitty-5000126
2024. október 27. 15:30
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­­x­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­­c­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!