Őrjöngenek a debreceni szurkolók az edzőváltás után: megnevezték a valódi bűnbakot

2024. október 27. 13:14

Tragikus bajnoki mérleggel zárt a Hajdúságban Máté Csaba.

2024. október 27. 13:14

Fotó: dvsc.hu

Mint arról beszámoltunk, a Debrecen labdarúgócsapatának vezetése hivatalosan is közölte, hogy megválik Máté Csabától. A klub közleményben jelentette be a hírt.

Egészen döbbenetes a debreceni csapat mélyrepülése az NB I-ben, és ezzel együtt Máté Csaba szerepvállalása is. A válogatottnál korábban Erwin Koeman segítőjeként dolgozó szakember 2023. július 20-tól megbízott vezetőedzőként a Ferencvárost is irányította Sztanyiszlav Csercseszov menesztését követően, remek mérlege ellenére mégis kinevezték a helyére Dejan Sztankovicsot. Máté sokáig kereste a megfelelő csapatot, ahol sikeresen megvalósíthatja a futballról alkotott elképzeléseit, ám Debrecenben nem jöttek be a számításai.

A Lokit augusztus 30-tól irányította, a bajnokságban öt mérkőzésen, ezeken öt vereséget szenvedett el a csapat.

Ezt is ajánljuk a témában

A szurkolók mindenesetre rendkívül elkeseredettek a pocsék eredményeket és az impotens játékot látva, őrjöngenek a Máté Csaba menesztéséről szóló hivatalos közleményre reagálva, ráadásul volt, aki úgy érzi, a valódi bűnbakot is megtalálta Dzsudzsák Balázs személyében.

„Ide debreceni vagy ide kötődő ember kell. Régóta mondjuk, hogy Bogdanovicsot vagy Sándor Tamást a kispadra Dombival... Az működő modell volt.

Balázsnak pedig megköszönni, amit a Lokiért tett, s megkérni, hogy távolról támogassa a továbbiakban szeretett csapatát”

– fogalmazott az egyik szurkoló, míg egy másik hozzászólóval is sokan értettek egyet, aki rámutatott:

„Nem is kellett volna edzőváltás... Blagojevics nyugodtan maradhatott volna. Nem itt állnánk...” – írta.

„Ez volt a legegyszerűbb!!! Várható volt, hogy az edzői stáb lesz a bűnbak! Szánalmas döntés!” – tette hozzá egy másik vélemény.

Egyes vélemények nem Mátét vagy Dzsudzsákot teszik a lejtmenet felelősévé, hanem a klubvezetést.

„Kedves Vezetőség! Először maguk között kellene rendet tenni, esetleg egy két emberkét leváltani. Edzőváltással semmi nem lesz megoldva. Ha a játékosok 60 százaléka NB II-es szintű, csodát ne várjanak, és ne az edzőkön verjék le a saját hibájukat.

Röhejesek vagytok. Rajtatok röhög az egész ország.

Nesze neked 3. hely!” – erősítette meg az egyik drukker.

Az egyik szurkoló meglehetősen konkrét kérdést tett fel az egyre gyengébbnek tartott játékosállomány és a kudarcsorozat ismeretében.

„Azt nem rúgják ki, aki ennyi hibás döntést hoz sorozatosan? Mind játékos, mind edző igazolások kapcsán???” – tette fel a költői kérdést.

Ami biztos: a következő két mérkőzésen, a keddi, mezőkövesdi kupatalálkozón és a vasárnapi, Ferencváros elleni idegenbeli bajnokin megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor irányítja a Lokit, munkáját Madar Csaba is segíti.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. október 27. 14:27
Dzsudzsákot oda sem kellett volna venni.Olyan mint a romlott hal.Máté meg olyan semmilyen ,se íze, se bűze.Esélye sincs ilyen szintű problémát megoldani.
Unknown
2024. október 27. 13:37
A haladás utján jár. Bár ott az mszp teszi tönkre, Debrecenben nem tudom mi a helyzet.🤣😂
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 27. 13:17
Dzsuvás kisírta kakadunál. Ő is abba a korba lépett, amikor jobb lesz neki a pálya széléről rikácsolni. A foci már úgysem nagyon megy.
sexykitty-5000126
2024. október 27. 13:17
🍓 ️ ­É­r­­t­­­é­k­e­l­d­­ ­­a­­­ ­­s­z­­e­x­i­ ­p­­­u­­n­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!