Kitálalt az idegsebész: ilyen állapotban van Michael Schumacher

2024. október 09. 19:00

Sajtóértesülések szerint a pilóta október elején részt vett lánya, Gina-Maria esküvőjén.

2024. október 09. 19:00
null

Nyitókép: FIRO/DPA PICTURE-ALLIANCE via AFP

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta a hétszeres Forma-1-es világbajnokot csak a szűk család és a közeli barátok látogathatták, a nyilvánosság előtt azonban 11 éve nem jelent meg, egészen október elejéig. 

Ahogy arról beszámoltunk, a korábbi sztárpilóta sajtóértesülések szerint részt vett lánya, Gina-Maria esküvőjén. A család mallorcai villájában tartott ceremónia szigorúan zárt körű és titkos volt, a vendégeknek még a telefonjaikat is le kellett adniuk.

Ezt is ajánljuk a témában

Jussi Posti, a finn Turku Egyetemi Kórház idegsebészeti és traumatikus agysérülésekkel foglalkozó osztályának vezetője azonban határozottan cáfolta, hogy Michael Schumacher ott lehetett volna lánya esküvőjén – adta hírül a Daily Mail

A neves idegsebész szerint az, hogy a pilóta otthonában egy kórházat alakítottak ki, az arra utal, hogy továbbra is rossz állapotban lehet.  

„Nem hiszem, hogy túl aktív életet élne. Minden jel arra utal, hogy nincs jól. Az ágyhoz kötött betegek sokszor annyira legyengülnek és merevvé válnak, hogy ennyi év után már szinte lehetetlen őket felkelteni az ágyból” – hangsúlyozta Jussi Posti, aki hozzátette, hogy nem lát esélyt arra, hogy változott volna az autóversenyző állapota. 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000107
2024. október 09. 21:26
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­­k­­e­l­d­­­ ­­­a­­­ ­s­­z­­­e­x­­­i­ ­p­u­­­n­­c­­­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
herceg-3
2024. október 09. 21:24
Nincs itt semmi látni való! Konkrétan a szar is görbebottal jár ki belőle! Ennyi! Nagyon sokat elért az életben, de az élet benyújtotta neki a számlát! Talán egy "The Walking Dead" részben még jól is mutatna, mint egy élő holt!
Obsitos Technikus
2024. október 09. 20:26
Kösz, nem kérek Schumachert vacsorára.
szarvasbika
2024. október 09. 19:46 Szerkesztve
Jól van, Mandi... erre már nem is írok semmit. De azt megjegyzem, hogy ma sok cikket elolvastam: mind, de tényleg, mind hemzseg az elütéstől, a láthatóan átfogalmazott mondatokban benne maradnak szavak az előző verzióból, ami ezáltal teljesen értelmetlenné, helytelenné válik... Tényleg így kell a cikkeknek megjelenniük???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!