„Ez egy szar!” – őrjöngve fogadta a bíró ítéletét Cristiano Ronaldo (VIDEÓ)

2024. október 16. 16:23

A portugál világklasszis 39 évesen is ugyanúgy tud dühöngeni, mint 8 éve a magyarok elleni döntetlenre végződő Eb-meccsen.

2024. október 16. 16:23
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo reacts as he warms up during the UEFA Nations League, League A Group A1 football match between Scotland and Portugal at Hampden Park Stadium in Glasgow, on October 15, 2024.

Nyitókép: Andy Buchanan / AFP

Cristiano Ronaldóról sok mindent lehet mondani, de azt semmiképp, hogy ne lenne ambiciózus, és hiányozna belőle a győzelem vágya. A portugál világklasszis 39 évesen is csúcsformában futballozik, az idei Eb-n is újabb és újabb rekordokat állított fel, a Nemzetek Ligájában pedig a posrtugálok lengyelek elleni 3-1-es győzelméből is góllal vette ki a részét. 

Hihetetlen, de ez volt Cristiano Ronaldo 215. válogatott mérkőzése és a 132. címeres mezben elért gólja, és egyben pályafutása 906. (!) találata. 

A tiszteletet érdemlő elszántságnak azonban megvan az árnyoldala is CR7 személyiségében, hiszen számtalanszor látni, hogy amikor azonban nem jön össze a győzelem, a portugál világklasszis sírni vagy dühöngeni kezd. Ez történt a Nemzetek Ligája legutóbbi játéknapján is, amikor a bíró a 95. percben úgy döntött, hogy nem ítél meg még egy szögletet a portugáloknak, hanem véget vet a hosszabbításnak és egyben a mérkőzésnek. 

A meccs azonban ekkor gól nélküli döntetlenre állt, és Ronaldót annyira dühítette, hogy a játékvezető döntése következtében elvesztették a győzelem esélyét, hogy dszinte őrjöngeni kezdett a pályán, majd dühösen kiviharzott a stadionból. Az alábbi videón látszik, hogy keresetlen szavakkal illeti a belga bírót, legalábbis a „shit” (azaz „szar”) szó biztosan leolvasható a szájáról. 

Úgy tűnik, hogy Cristiano Ronaldo 39 évesen is ugyanúgy vágyik a győzelemre mint 8 éve, a 2016-os Európa-bajnokságon, ahol a magyarok elleni meccsükön elképesztő dührohamot kapott Dzsudzsák Balázs vezető gólja miatt. Íme az emlékezetes jelenet videón!

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. október 16. 17:07
Hát nem egy Mika Räikönnen vérpezsgésileg!
nemugatolmerkapol
2024. október 16. 16:43
Messi eközben a válogatottban lőtt 3 akciógólt Bolíviának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!