Durván lepontozták Szoboszlait, a magyar középpályás kilógott a Liverpoolból

2024. szeptember 29. 06:46

Arne Slot szerint mindenki realista.

2024. szeptember 29. 06:46
ALEXANDER-ARNOLD, Trent; SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/AP/Rui Vieira

Mint arról beszámoltunk, a Premier League 6. fordulójában a Liverpool a Wolverhampton Wanderers otthonában lépett pályára. Arne Slot együttese az első félidő hosszabbításában szerezte meg a vezetést Konaté fejesével. A második félidő elején a hazaiak szinte a semmiből egyenlítettek, azonban a Liverpool Szalah büntetőjének köszönhetően 2–1-re megnyerte a találkozót.

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Nemzet leszögezi: akadozott a gépezet a Premier League utolsó helyezettje, a Wolverhampton Wanderers elleni bajnokin. 

A Vörösök sok hibával játszottak, rengeteg volt az eladott labda, és két ziccer is kimaradt – az egyik sajnos Szoboszlai Dominik nevéhez fűződik.

A Liverpool Echo szerint lefelé lógott ki a klasszisunk, a csapatból csak ő kapott ötös osztályzatot, indoklásuk szerint az említett helyzetét góllal kellett volna befejeznie, a második játékrészben pedig elveszett a pályán. A Sky Sportsnál a kezdőcsapat tagjai közül öten kaptak hetest, a többiek, beleértve Szoboszlait is, teljesítményét hatossal értékelték.

„Mindenki realista, a játékosok elég tapasztaltak, tudják, hogy a hatodik fordulóban még nem a valós képet mutatja a tabella. 

Ha már nagyjából tizenkilenc mérkőzés lezajlott, na akkor lesz értelme beszélni róla, hogy hol tartunk. 

Természetesen örülünk a jó eredményeknek, mert új vezetőedző és stáb jött a csapathoz, akik nagyon sikeres elődök helyére jöttek. Ha eddig elveszítettünk volna már négy-öt meccset, akkor minden nagyon másképpen nézne ki” – szögezte le Arne Slot.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oberennsinnen49
2024. szeptember 29. 08:10
Az angolokat az irritálja - és láthatan a csapattársakat még inkább, - hogy Szoboszlai már az érkezése másnapján eljátszotta, hogy nagyobb Liverpool-ikon ő, mint azok, akik évek óta ott játszanak. Ezért zárják ki a játékból - akár tudat alatt is - egyzsóval, a túl nagy szájat sehol nem kedvelik, Liverpool miért volna ez alól kivétel. Ha nem változtat drasztikusan - kevés beszéd, TÖBB futball, de ezt kőkemény következetességgel, sokkal nagyobb szerénységgel - akkor fokozatosan leépül, mert már ma sem érzi komfortosnak a liverpooli pályán a helyét. Igaz, a válogatottban pont az ellenkezője van, ottz túl komfortos a fiú, eldöntötte, hogy a magyar válogatottnál ő az alfa és az omega, jobb lenne, ha Rossi mester megbeszélné vele, hogy adja le a kapitányi szalagot, mert az jótékony hatással lesz a teljesítményére. Szóval, lenne feladat. De mindenesetre lehangoló látni, hogy egyre inkább vergődésre hasonlít ő ott Angliában, és a válogatott sem siker.
ördöngös pepecselés
2024. szeptember 29. 07:36
én az első félidőt láttam a Liverpool passzpontossága túllépte a magyar nb3-at. A britek ketrecharccal pótolják a focitudásuk hiányosságait. Szoboszlai focitudását megölik a rákényszerített fizikai igénybevétellel. Ezt egyébként jól teljesíti. A kihagyott helyzete csak akkora hiba volt mint amiket a csatárok meccsenként követnek el. A kapus túl közel volt. Ugyanezt a Milan ellen berúgta.
billysparks
2024. szeptember 29. 06:55
Voltak nála gyengébbek....egyedül Alisson volt jó, de ő mindig jó.
sexykitty-5000096
2024. szeptember 29. 06:51
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­­k­e­­­l­­­d­­ ­a­ ­­­s­z­e­x­­i­ ­p­u­n­­c­­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!