Érzékeny veszteség érheti Szoboszlai Dominikot

2024. augusztus 23. 07:48

Egyik legjobbját veszítheti el az angol együttes.

2024. augusztus 23. 07:48
SZOBOSZLAI Dominik

Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen

Mint arról korábban beszámoltunk, úgy kezdődött el az idei Premier League-szezon, hogy a Liverpool az egyetlen csapat az angol élvonalban, amely egyetlen új játékost sem szerződtetett az átigazolási időszakban.

Ezt is ajánljuk a témában

Jürgen Klopp távozása után nyáron aztán új szakember érkezett a Mersey-partra, a Feyenoord sikeredzője, Arne Slot vette át a legendás német menedzser örökségét, de hiába várták sokan, az átigazolások terén egyelőre nem formálta a saját képére a Vörösöket,

egyetlen transzfert sem ütöttek nyélbe a szünetben, a legnevesebb kiszemeltjük, a spanyol középpályás, Martin Zubimendi kosarat adott, így egyelőre egy georgiai cserekapust üldöznek!

Ha ez nem lenne elég a liverpooli szurkolóknak, itt egy még ennél is rosszabb forgatókönyv: a müncheni Tageszeitung megszellőztette, hogy a rekordbajnok Bayern újabb angol válogatottra csapna le, elszipkázná Liverpoolból Szoboszlai Dominik jó barátját, Trent Alexander-Arnoldot. A szélső értékét 70 millió euróra taksálja a Transfermarkt, de nem írta alá a jövő nyárig érvényes szerződésének meghosszabbítását, így lépéskényszerbe került vele kapcsolatban az angol klub.

A szigetországból érkező új Bayern-vezetőedző, Vincent Kompany jól elismeri Alexander-Arnoldot, nem véletlenül mozgat meg minden követ a leigazolása érdekében.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. augusztus 23. 10:48
Az ukránok megtámadták a kurszki atomerőművet, veszélyben Európa Origo
Reszelő Aladár
2024. augusztus 23. 09:54
Ez tavaly sem volt rossz keret. Csak volt egy 10 napos szar széria, amikor mindent bebukott. De az meg inkább a vezetés, mint a játékosok okozták. Szóval ha ebből kell főzni, akkor ha bajnokok nem is, de egy jó idény simán bennevan. Ha meg elkapják a fonalat a végén, akkor ki tudja.
kodszurkalo-0
2024. augusztus 23. 08:46 Szerkesztve
Elsírtam magam! Ha a cikk tárgyilagosan közölte volna a lényeget, hogy Szoboszlai csapattársa a Bayernba tart, valószínűleg simán tudomásul vettem volna. De a click-bait az click bait! Észre is vettem magamon, hogy már megint behülyítettek, egyszóval én is fejlődök, mint valószínűleg a felhasználók jelentős része.
szintetikus
2024. augusztus 23. 07:55
Gyere felcsútra domi, októberre már úgyis elfáradsz és visszaesik a teljesítményed. Januárban meg már padon leszel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!