A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megszúrt és összefestékezett egy lányt a magyar válogatott középpályás

2024. július 17. 08:53

A német Union Berlin magyar labdarúgója új oldaláról mutatta meg magát.

2024. július 17. 08:53

Fotó: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

 

Schäfer András új foglalkozásba fogott. Az 1. FC Union Berlin középpályása a közösségi oldalán osztott meg egy képet, amiről nehéz egyértelműen kideríteni, hogy pontosan mit is csinál gumikesztyűben. Egyesek szerint műkörmözik, mások úgy látják, hogy tetoválja a hölgy kezét. Az M4 Sport a Facebook oldalán is csak annyit írt: „Schäfer új szerepben”, s a képbe beletett két posztot is. Schäfer András nevéhez azt írták, „Részmunkaidős állás”, az Union Berlin bejegyzése pedig így szól: „Fájdalmat okozni embereknek a pályán és azon kívül is”.

De valójában az M4 sem tudta kideríteni az igazságot, hogy pontosan mit takar ez a kép. 

Az egyik kommentelő szurkoló fel is teszi a kérdést: „körmös?”, amire persze kapott egy frappáns választ: „Dehogy, tenyérjós!”. Egy másik szurkoló ezt írta a kép alá: „Reméljük, az Unionnál nem a nézőkre céloztak”.

Schäfer András sem árult el semmit a képről az Instagram-bejegyzésében, így marad nekünk a találgatás, hogy pontosan mibe is kezdett a magyar válogatott alapembere a napokban.

 

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugatellenes
2024. július 18. 11:56
Ti nevezitek magatokat jobboldalinak akurvaanyátokat?!
Intruder
2024. július 18. 11:22
Igazítsatok a címen, mert így nagyon gáz.
survivor
2024. július 18. 06:38
Tetkó.....
Felvidéki MAGYAR
2024. július 18. 05:33 Szerkesztve
Ez meg miféle idióta cím? Miről is szól ez a szar? Az újságírás legalja! Szándékosan degradálja magát a Mandiner? Inkább a szexykittyt takarítanátok ki végre innen a πcsába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról