Kitartásból jeles: új fotókon is láthatjuk Varga Barnabást edzeni

2024. július 13. 21:26

A támadó nemrég még három napot töltött a stuttgarti klinikán, miután komoly arcsérülést szenvedett.

2024. július 13. 21:26

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Mint arról beszámoltunk, láthatóan jól halad az FTC csatárának, Varga Barnabásnak a felépülése, aki a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen szenvedett komoly arcsérülést. A válogatott első Eb-gólját szerző támadónak a második félidőben olyan súlyos fejsérülést okozott az ellenfél kapusa, akivel ütközött, hogy azonnal kórházba kellett szállítani, ahol meg is műtötték, mert – mint később kiderült – Angus Gunn eltörte az arccsontját.

A támadó három napot töltött a stuttgarti klinikán, aztán hazaszállították. Azóta a szülőfalujában, Szentpéterfán lábadozott.

Varga csütörtökön már csatlakozott is a társakhoz, egy nappal később pedig már a futócipőt is felhúzta, és a sérülése után 19 nappal elkezdett edzeni.

Szombaton a Ferencváros új fotókat osztott meg Varga Barnabásról,

sőt a posztból az is kiderült, hogy immár labdával is edz a csatár.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2024. július 13. 22:11
Hihetetlen! Miből van ez a srác? Remélem azért van aki emlékezteti, csak egy élete van. De! Végtelen nagy öröm így látni. Hajrá Barni, hajrá Fradi!
Halder_1899
2024. július 13. 21:55
Csak óvatosan ! Hajrá Fradi !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!