Vigyázat: „piroslapkirály” játékvezető fújja a sípot a Magyarország – Skócia meccsen!

2024. június 21. 18:13

Az Európa-bajnokság vendégmunkása nem szereti a dumás játékosokat...

2024. június 21. 18:13
Facundo TELLO
Vámos Tamás

Nyitókép forrása: Getty Images

Az UEFA döntése alapján az A-csoport sorsdöntő találkozóját, a Magyarország – Skócia mérkőzést a mezőny egyetlen nem európai játékvezetője, az argentin Facundo Tello dirigálja majd, aki egyébként már a katari világbajnokságon is közreműködött.

Tello nem ismeretlen már az Európa-bajnokságon, hiszen a Törökország – Grúzia mérkőzésen is ő fújta a sípot.

Annyit üzenhetünk a magyar válogatott tagjainak, hogy csak a játékkal foglalkozzanak majd, hiszen Tello spori előszeretettel szórja a lapokat, ha reklamáló futballistákkal találkozik. 

Jó példa erre a 2022 novemberében lejátszott és természetesen félbeszakadt Boca Juniors – Racing Club argentin bajnoki döntő, amelyen nem kevesebb mint tíz piros lapot osztott ki...

A fentiekhez mindannyit még hozzáfűzhetünk: a Magyarország – Németország meccset elfújó holland Danny Makkelie-nél csak jobb jöhet!

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2024. június 22. 07:52
A bíróküldés nem véletlen. A helyzet az, hogy a továbbjutásra győzelemmel is igen kevés az esély, valószínűleg 4-5 góllal kéne győzni. Ezt viszont ha sikerülne is, az UEFA sem akarja. A skótok meg győzelemmel továbbmennek.-Szóval tippem: egygólos skót győzelem.
democRATS
2024. június 21. 19:54
Csak nehogy fehér mezben menjünk ki a pályára, mert akkor esélytelen nyerni...
benedek77
2024. június 21. 19:27
Na a nercsicskák már előre kezdik a hangulatkeltést. Amin hisztiztek az egy sima test test elleni harc volt, aminek a végén a hülyék elterültek meg reklamáltak ahelyett, hogy harcoltak volna a labdáért. Mindemellett összesen vagy 60percig a labda nem is volt nálunk. Egyszerűen szarok vagyunk.
reepcze
2024. június 21. 19:23
Varga Barninak egy jó erős leukoplasztot ajánlanék a szájára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!