Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Tömeg, közlekedés: itt és így gyülekeznek majd a magyar szurkolók Kölnben és Stuttgartban (VIDEÓ)

2024. június 12. 12:05

Hasznos információk azoknak, akik a helyszínen drukkolnak majd a magyar csapatnak az Európa-bajnokságon.

2024. június 12. 12:05
Budapest, 2024. március 22.
Magyar szurkolók a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. március 22-én.
MTI/Koszticsák Szilárd

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Magyar Labdarúgó Szövetség mindent megtesz annak érdekében, hogy a válogatottat támogató szurkolótábor a lehető legkomfortosabban készülhessen a németországi Eb-mérkőzésekre. A látványos, közös stadionhoz vonulás ezúttal sem maradhat el, de ahogy megjegyzik, ezen mindenki csak saját felelősségére vegyen részt!

Kölnben a Gerlitzweg 30, 50829 lesz a gyülekező helyszíne, itt szombaton, 10 órától várják a magyarokat, míg a második két csoportmeccsünkön Stuttgartban a Mittlerer Schlossgarten, Cannstatter Str. 18, 70173 lesz a „rajthely”, utóbbi helyszínen jövő hét szerdán 12 órakor, majd jövő vasárnap 15 órakor.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyarok számára kialakított találkozóhelyeken (Fan Meeting Point) kiszolgáló egységek, büfék és óriáskivetítők várják majd a szurkolókat.

Fontos információ, hogy a rendező városokban mérkőzésnapokon a tömegközlekedés ingyenes a belépőjeggyel rendelkezők számára reggel 6 órától másnap 18 óráig. Éppen ezért, az az ajánlás, hogy ne gépkocsival közelítsék meg a stadionokat!

Ezt is ajánljuk a témában

Emlékezetes, a 2016-os franciaországi Eb-n milyen hangulatot teremtettek Marseille-ben a mieink. Több tízezer, piros-fehér-zöld zászlóval vonuló szurkolót csodálhattak a helyiek a kikötővárosban:

A szurkolók legfontosabb kalauza az angol nyelvű UEFA mobilalkalmazás, elsősorban ezen keresztül érdemes tájékozódni a mérkőzésekkel, helyszínekkel kapcsolatban, az itt található, személyre szabható információkat folyamatosan frissíti az európai szövetség, de az MLSZ arra is felhívja a figyelmet, hogy a magyar külügyminisztérium a szokásoknak megfelelően ezúttal is jelentős támogatást nyújt a kiutazó szurkolóknak. A Konzuli Szolgálat utazási tanácsait érdemes áttekinteni indulás előtt!

Labdarúgó Európa-bajnokság 2024, Németország
a magyar válogatott csoportmérkőzései:
június 15. Magyarország–Svájc (Köln)
június 19. Németország–Magyarország (Stuttgart)
június 23. Skócia–Magyarország (Stuttgart)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bastyaelvtars
2024. június 12. 16:53
Hasznos info! A jövő vasárnapi skót magyaron ott leszünk:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!