Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Tegnapi kiesésünk után a magyar futballszerető közvélemény egy meglepően normális arcát mutatja az országnak

2024. június 27. 12:41

Miközben persze megy az angolok és a portugálok szapulása, szinte konszenzus van abban, hogy nem világverő, de egyáltalán nem rossz a csapatunk, Csoboth gólja meg még sokáig velünk marad.

2024. június 27. 12:41
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Hont András Facebookja

„Néhány napja a foci kapcsán írtam arról, hogy a kudarcokat (és a sikereket is) a helyén kéne kezelni, hogy a labdarúgás fontos sokunknak meg nagy üzlet, de végtére is egy játék, viszont jól megmutatja, hogy milyen a néplélek. 

Tegnapi kiesésünk után a magyar futballszerető közvélemény egy meglepően normális arcát mutatja az országnak.

Miközben persze megy az angolok és a portugálok szapulása, szinte konszenzus van abban, hogy nem világverő, de egyáltalán nem rossz a csapatunk, Csoboth gólja meg még sokáig velünk marad. Ugyanakkor jóformán nem találkoztam olyan véleménnyel, hogy a grúzok ne érdemelték meg volna jobban a továbbjutást, mint mi.

Persze, lehet hogy igaz a Liverpool legendás menedzserétől, Bill Shanklytól eredő parafrázis, hogy a futball nem élet-halál kérdése, hanem sokkal fontosabb, de csak így.

(A képen az adott pillanatban győztes és vesztes liverpooli).”

 

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2024. június 28. 22:02
contractor-2! El vagy tévedve. A pénz, amit mi futballra költöttünk NEM elb..ott pénz, mert BENNE VAN A MI FUTBALLUNK JÖVŐJÉBEN: UNOKÁINK ÖRÖMÁBEN, A "RIA..RIA HUNGÁRIA" KIÁLTÁSOK ÉS UTCAI ÖRÖMVONULÁSOK--AMIKOR ILYENEK IS VOLTAK-VANNAK-LESZNEK--NEMZETALKOTÓ.NEMZETFORMÁLÓ CSALÁDALAPITÓ ÉS SZERETŐ, MUNKACENTRIKUS " EGY VÉRBŐL VALÓK VAGYUNK"-SÁGOS ÖRÖMGESZTUSAIBAN...ami most is megvan bennünk, ha nem is látszik a mostani EB szereplés keserűségétől elnyomva...de látensem megvan és él bennünk jövő MAGYAR ÖRÖME..ha 'most el is vagyunk kenődve....!
contractor-2
2024. június 28. 13:03
Nem rossz, csak ugyanezt az eredményt a grúzok, albánok, szlovének tizedannyi pénzből is megcsinálják, sőt még a szlovákok is. Akkor miért kell ennyi pénzt elb@szni rá?
syphax
2024. június 28. 06:27
Szerintem is igaza(!!!) van SZÖLLŐSI GYÖRGYNEK. AMI A JELEN FUTBALL EB-N VELÜNK TÖRTÉNT AZ A REALITÁS. ILL. MÉG VALAMIVEL JOBB(!!!) IS, MINT AMI REÁLISAN ELVÁRHATÓ LETT VOLNA. A "FELSRÓFOLT" POZITIV VÁRAKOZÁSOK MÉRTÉKE(!) UJSÁGIRÓI-ÜZLETI HOZZÁNEMÉRTÉS SZÜLEMÉNYE......és ezért áll fönn sokak keserű csalódottsága..ami nem indokolja sem az izléstelen poliitikai tőről fakadó gúnyolódást, sem a "mostmár minden szar ami a fociban van" gátlástalanúl áradó pesszimizmust!
Ekrü
2024. június 27. 19:45
Jobbtól kikapni nem szégyen, főleg ha a csapat mindent megtesz amit tud. Az EB-n a magyar csapat svájciak elleni első rossz 45 perce áll szemben a többi 235 perc jó játékkal és helytállással. A továbbjutásról is csak éppen csúsztunk le. Szóval hajrá Rossi és a csapat, még fiatalok vagytok kevés tapasztalattal, majd legközelebb sikerül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!