Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Mbappénak betörték az orrát, most keserűen poénkodik: „Bármilyen ötlet maszk-ügyben?”

2024. június 18. 05:53

Vezéráldozattal győztek a franciák az osztrákok ellen.

2024. június 18. 05:53
MBAPPÉ, Kylian

Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

A francia labdarúgó-válogatott egy öngóllal 1-0-ra legyőzte Ausztriát a németországi Európa-bajnokság csoportkörének hétfői játéknapján, ám sajtóértesülések szerint 

a mérkőzésen eltört Mbappé orra: 

a Real Madrid csatára fejelni ugrott fel, amikor a levegőben ütközött Kevin Dansóval. Sokáig ápolták, majd visszatért a pályára, ám hamarosan leült fűre, amiért sárga lapot is kapott.   

„Nem néz ki jól. Most van az orvosoknál, így nem tudom megmondani, mennyire súlyos az eset. Ez a mai este negatív pontja” – nyilatkozott Deschamps, aki később a TF1 francia tv-csatorna kérdésére, miszerint eltört-e a csatár orra, azt mondta: „Látszólag igen.”

Mbappé hajnali fél kettőkor az X-en poszolt:

„Bármilyen ötlet maszk-ügyben?” 

– tette föl a kérdést viccesen, ám sokatmondóan.

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. június 18. 14:50
Ez azt hiszem a Le Pennel kapcsolatos nyilatkozata miatt történhetett
alexandrosz-2
2024. június 18. 11:02
Csak egy nigger majom. Nem kár érte. Kétségtelenül jól idomított, talán szobatiszta is, de 12 nigger, az pont egy tucat.
antallmiki
2024. június 18. 08:54
Természetes részetekké vált a hazudozás. Napi szinten hazudtok nekünk. Mit képzeltek magatokról? Ha ilyen pitiáner ügyekben is hazudoztok, akkor mi mehet a háttérben a komolyabb témákban?? Azokban az ügyekben mekkorát hazudhattok, amit nem tudunk olyan könnyen csekkolni mint egy ilyen orr-incidenst? A kancsó EmmBappénak nem törték be az orrát ti semmirekellő hazug csicskák!!!! Ő maga fejelt bele a védő vállába!! Miért hazudtok? Átlagosan mennyit hazudtok egy nap? Van erre egy előírt szám amit teljesíteni kell, hogy ne zökkenjetek ki a szerepetekből? Ti végtelenül aljas emberek lehettek ha ilyet megengedtek magatoknak. 🤮🤮🤮 OKÁDÉK EMBEREK VAGYTOK 🤮🤮🤮
google-2
2024. június 18. 08:51
Szerette volna, ha róla szól ez az egész, hogy visszabattyogott a pályára, leülni? Figyelemhiányos fickók menni politika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!