„Két pálinkát!" – gyorsan beilleszkedett hazánkban a Győrt BL-győzelemre vezető svéd edző (VIDEÓ)

2024. június 02. 21:20

Hatodik alkalommal lett aranyérmes az Audi ETO KC női kézilabdacsapata. Gyötrelmek és győri örömszavak Per Anders Johansson előadásában, aki elárulta, melyik gyümölcsünkre esküszik. Hamarosan hazánk ellen vezeti másik csapatát...

2024. június 02. 21:20
JOHANSSON, Per

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

***

Mint beszámoltunk róla, a Győr 30-24-re legyőzte a német Beitigheim együttesét a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében – a 6 gólos győzelem a kisalföldi klub hatodik BL-elsőségét aratta. A budapesti MVM Dome zöld-fehérbe öltözött, a mámoros pillanatok közepette érzelmektől átfűtötten, mégis szakmai háttér információkat is megosztva nyilatkozott az ETO sikeredzője, a márciusban (!) érkezett Per Anders Johansson, aki korábban román csapatával két bronzéremig jutott a BL-ben. Tűzoltónak érkezett, történelmet írt, s folytatja a megkezdett munkát.

Ezt is ajánljuk a témában

Úgy gondolom, hogy önbizalmat tudtam kölcsönözni a lányoknak. Nagyon sokat dolgoztunk a játékkapcsolatokon és a védekezésen, mert végül is az utóbbi dönti el a címek sorsát. 24 gólt engedtünk a Beitigheimnek és 23-at az elődöntőben az Esbjergnek, ezek a részletek nagyon sokat jelentenek.

 A napi munkában rengeteget szenvedünk, főképp amikor rossz napjaink vannak, de volt egy közös célunk, hogy visszaszerezzük a BL-elsőséget Győrnek.

 Ez a titok, hogy ennek alárendelték magukat a játékosok. Nagyon boldog vagyok!” – értékelt a Sport1-nek az 53 éves svéd szakember.

JOHANSSON, Per; BRATTSET, Kari
Budapest, 2024. június 2. Per Anders Johansson, a győztes Győri Audi ETO KC vezetőedzője (j2), miután csapata 30-24-re nyert a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjában játszott Győri Audi ETO KC - SG BBM Bietigheim mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2024. június 2-án. A Győr hatodik alkalommal nyerte meg a női kézilabda Bajnokok Ligáját.
MTI/Kovács Tamás

Per Johansson nem rejtette véka alá, személy szerint neki is fontos volt, hogy elhódítsa a legrangosabb női kézilabda klubtrófeát.

Mindent beleadtam én is, hiszen benne szeretnék lenni a történelem könyvekben. Vágytam valami nagyra, egy fantasztikus trófeára, ami most sikerült. Ráadásul egy olyan játékoskerettel, amihez még közel sem kerültem. Az elmúlt évtizedeim alatt soha nem dolgoztam még ilyen jó játékosokkal!” – mondta a szezon közben Ulrik Kirkelyt váltó vezetőedző, aki a minap 1+1 éves szerződést írt alá a Győrrel, miközben 2022 óta Hollandia szövetségi kapitányaként is tevékenykedik, s éppen Magyarország ellen vív majd csoportmérkőzést a párizsi olimpián. Előbb azonban a magyaros ünneplésé a főszerep.

Két pálinkát! Kezdetnek. A barack a kedvencem” 

– beszélt már oldott hangulatban a Bajnokok Ligája-győztes győri kézilabdaedző, Per Anders Johansson, aki gyorsan felvette a magyar szokásokat.

 

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. június 03. 01:43
Nagyon kijárt ez a Győrnek, mert olyan világsztárok, mint Stine Oftedal, a pályája lezárásaként és Ana Gros, Schatzl Nadine, Sandra Toft, Solberg, Line Haugstet, Yvette Broch eddigi győri tevékenységükért és a maradók a szép jövő letéteményesei Lukács Viktória, Kari Bratstedt már régen megszolgálták ezt a címet. Az új edző meg úgy összerakta ezt a csapatot, hogy megszolgálta a barack pálinkáját a BL győztes cím mellé! Hajrá magyarok, hajrá Győri Audi Eto Kc!
2024. június 02. 23:03 Szerkesztve
A mandi összes dolgozóját kérem arra, hogy rendezzék le -el a sexy Kitty -t. Elvileg, fizikailag, ahogy megy. Csak sikerüljön!
connorj
2024. június 02. 21:29
Ki mint vet, úgy arat: https://szentkoronaradio.com/blog/2022/06/20/ukrajna-es-a-zsidok-az-antikrisztus-eljovetelenek-ujabb-allomasa/ https://www.the-sun.com/news/2662829/russia-ukraine-war-messiah-prophecy/ https://neokohn.hu/2022/05/11/izraeltol-kernek-segitseget-az-azov-alakulatban-harcolo-zsidok-video/ https://electronicintifada.net/content/israel-arming-neo-nazis-ukraine/24876 https://sofrep.com/news/israeli-special-forces-to-teach-ukrainian-special-forces-how-to-combat-russia/ https://szentkoronaradio.com/blog/2022/03/16/a-nyugat-felkent-ukran-hosei-attol-sem-riadnak-vissza-hogy-keresztre-feszitsek-aldozatukat/ Még nem késő: https://m.youtube.com/watch?v=6TzG9A1tuuI&t=41s&pp=ygUeRG9ib2dva8WRIHN6YWtyw6FsaXMgZ2VvbWV0cmlh https://m.youtube.com/watch?v=u6OBkZo_ux4 https://m.youtube.com/shorts/_L1y9QOP0sg Hillel zsidó rabbi például azt tanította: „Ami számodra utálatos, azt ne tedd mással sem!” Konfuciusz: „Amit nem akarsz, hogy veled tegyenek, te se tedd mással!”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!