Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Georgia nem is Európában van, hanem az Egyesült Államokban. Ki kell őket zárni, probléma megoldva

2024. június 26. 23:06

Kár azért a Svájc elleni első félidőért.

2024. június 26. 23:06
CSOBOTH Kevin; ROSSI, Marco
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Georgia nem is Európában van, hanem az Egyesült Államokban. Ki kell őket zárni, probléma megoldva. 

Amúgy a grúzok hősiesen és okosan játszottak, helyenként váratlan húzásokkal. 

A statisztikáról meg annyit, hogy a portugálok 72 százalékban birtokolták a labdát 92 százalékos passzpontossággal, csak annyi fantázia volt a játékukban, mint egy Mezőkövesd-Kisvárda-mérkőzésen összesen. 

Kár azért a Svájc elleni első félidőért.”

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyuszimuszi
2024. június 28. 17:52
Hajlok arra, hogy egyszer majd megmutatkozik annak a magyarázata, miért kellett a svájciak ellen az a gyenge első félidő. Amit ma kitörölnénk, annak máskor jön meg a jutalma. Nem hiszem, hogy direkt velünk akart kitolni az utánunk játszó portugál vagy más csapatok. Nekik akkor annyi is elég volt - és kész. Aki nyerni akar, az hajtson jobban.
NorthernOutlaw
2024. június 27. 23:07
Amúgy ez a Georgia mióta Georgia? Csak, mert azóta olyan, mintha nem lenne nemzetiségük. Oké, hogy Georgiából valók, de akkor ők georgok :)) lol Mért nem jó a grúz, ahogy mindig is volt?
lqrooferi
2024. június 27. 21:37
Nem tudom nem belelátni azt hogy a sportpolitika szándékosan szivat minket. A német magyar egyértelmű külső segítség mellett lett az ami, a többi csapat meg mintha szándékosan minket szivatott volna a csoport kör végi meccseken. A francia portugál olasz angol kvartett kritikán aluli pocsék színvonalon játszott, gusztustalan volt az ahogy a primitív játékkukkal a szurkolók pofájába röhögtek.
Reszelő Aladár
2024. június 27. 21:36
Az angol meccs kedző sípszója előtt 85% volt a továbbjutásunk esélye. Aki akkor megfogadja a kiesésünket kötésben, az kb 24x pénzt kaszírozott volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!