Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

A Vasas korábbi játékosa és vezetőedzője gáncsolhatja el a Győri ETO-t az NB I kapujában!

2024. május 24. 15:12

A győri futballistáknak nem várt nehézséggel kell szembenézniük.

2024. május 24. 15:12
null
Vámos Tamás

Nyitókép: Schindler Szabolcs mentheti meg a Vasast  kieséstől Fotó: vkla.hu

***

Ismert: az NB II utolsó előtti játéknapjának csúcsrangadóján a Győri ETO 3-2-re legyőzte a Vasast, amellyel kétpontos előnyre tett szert a nagy rivális előtt. Ennek köszönhetően az angyalföldiek hiába gőznék le vasárnap a Soroksárt, a Rába-partiaknak már egy döntetlen is elég lesz a feljutáshoz.

Csakhogy...

Borbély Balázs együttese a tavasszal remek formát mutató Ajkához látogat, amelynek szakmai munkáját ugyan már októberben átvette Schindler Szabolcs, akinek igazán a tavaszi idény kezdetére teljesedett ki a munkája: a Veszprém megyeiek az első tíz fordulóban 26 pontot gyűjtöttek, és ezzel magabiztosan maradtak a másodosztályban.

Cseppet sem mellékesen: az ajkaiak szakvezetője ezer szállal kötődik Angyalföldhöz, Vasas-nevelés, az élvonalban játszott is piros-kékben, később vezetőedző is lett a Fáy utcában, sőt, jelenlegi klubja előtt is a tizenharmadik kerületiek NB III-as csapatát trenírozta. Éppen ezért 

biztosak lehetünk benne, hogy presztízst csinál abból, hogy minden segítséget megadjon a Vasasnak, azaz bravúrgyőzelmet érjen el az ETO ellen.

 Ráadásul a szakvezető az nso-nak elmondta: azért is fontos a siker, mert „egyáltalán nem mindegy, hányadik helyen fejezzük be a bajnokságot. A srácokat mindig motiválja a televíziós közvetítés, sikerült győzni a bajnok Nyíregyháza ellen is, hasonló koncentráltságot várok el az utolsó mérkőzésen is.” 

LIPCSEI Péter
Lipcsei Péter és a Soroksár nem adja meg könnyen magát Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Érdekes mérkőzésre kerül sor az Illovszky Rudolf Stadionban is, hiszen azon kívül, hogy a hazaiaknak mindenképpen győzniük kell a Soroksár ellen, a pikantériát az adja, hogy az ellenfél szakvezetője Lipcsei Péter, akiről köztudott, hogy számos sikert ért el közösen Gera Zoltánnal a Ferencvárosban, ráadásul jóban is van a piros-kékek szakvezetőjével.

Lipcsei szintén az nso-n árulta el: bármilyen jóban is vannak egymással, 

bármennyire is kedveli Gerát, „semmiféle ajándékra nem számíthat tőlünk!”

– Szó sincs arról, hogy direkt a tartaléksort küldeném pályára – folytatja a Soroksár vezetőedzője – már csak azért sem, mert, annak függvényében, hogy az első tíz között hányadik helyen végzünk, a prémium összege ennek arányában emelkedik. És akkor még nem beszéltem a fő hajtóerőről, a sportszerűségről, arról, hogy egy sportember nem teheti meg, hogy ne adja ki magából a legtöbbet!”

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:08
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­k­­­e­­l­­­d­ ­­a­ ­­­s­­z­e­­x­i­­­ ­p­­u­­­n­c­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!