Rendkívüli!

Irán több mint 300 drónnal és rakétával támadta Izraelt az éjszaka

Milliárdokat költöttek rá, mégis eladná a klubot a Honvéd tulajdonosa – inkább polgármester lenne

2024. április 03. 11:36

A 2017-es magyar bajnok a 12. helyen szerénykedik a másodosztályban. A szurkolók tüntetést szerveznek a botrányos szereplés miatt.

2024. április 03. 11:36

Fotó: honvedfc.hu

A szurkolók vasárnapi tüntetése előtt megszólalt Bozó Zoltán, a Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa, aki a Sportalnak adott interjújában kifejtette, megérti a szurkolók csalódottságát a csapat NB II-es szereplése miatt, de mindenkit arra kér, ne üljön fel a politikai provokációnak az esemény kapcsán.

„Sajnos nem tudom kizárni, hogy a politika ebbe is bele akar folyni, mivel a megmozdulás időzítése, az üzenetek és az online térben látható jelek arra utalnak, hogy

akad olyan, aki szívesen vinné el politikai irányba a rendezvényt. Márpedig a drukkereket felhasználni ilyen célok érdekében nem helyes.

Ezért kértem a vezérszurkolókat, hogy nagyon figyeljenek oda, és ne üljenek fel a provokációnak” – fogalmazott Bozó Zoltán, aki elismerte, az elmúlt években sok milliárdot költöttek a tulajdonosok a klubra. Jelenleg befektetőket keresnek, a tárgyalások folyamatosak, könnyen előfordulhat, hogy eladják a klubot.

A vállalkozó korábban bejelentette, hogy szülővárosában, Szentesen elindul a polgármesteri székért a júniusi önkormányzati választáson.

„Politikai ellenlábasaim ki akarják használni ezt az ügyet. Én honvédos vagyok és szentesi. Ne keverjük össze a kettőt. Szentesen a városról beszélünk, kérem, hogy ezt vegye figyelembe mindenki” – zárta gondolatait a tulajdonos.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-72
2024. április 14. 02:17
🍓 ️ F­­­o­­r­­r­­ó­ l­­á­n­­yok sz­­­ex­­et ak­­­ar­­n­­ak, ba­­­sz­d m­­­eg ők­­et 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
naba10-2
2024. április 03. 17:02
Nem tudom miről beszél Bozó, a kispesti tűntetés kizárólag a Honvédról szól, és kedves tulajdonosok gyalázatos munkájáról. Lehet, hogy kellemetlen az időzítés, de most van az ötödik évfordulója a klub átvételének, és aszurkolóknak mostanra már tényleg elfogyott a türelme.
Patika
2024. április 03. 11:41
Szerintem az ukránok megvennék... (min. 12 fővel több katonájuk lenne)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!