Harminc évvel fiatalabb ellenfelével tartott erődemonstrációt Mike Tyson (VIDEÓ)

2024. április 11. 06:56

Bucira fogják egymást verni Jake Paullal, a Netflix élőben fogja közvetíteni az egészet.

2024. április 11. 06:56
In The News: Jake Paul To Fight Mike Tyson In Boxing Exhibition

Nyitókép: Christian Petersen/Getty Images

Ahogy korábban megírtuk, nagyszabású összecsapásra készül a nehézsúlyú boksz legendája, Mike Tyson a nála harminc évvel fiatalabb Jake Paul, aki influenszerből avanzsált bokszolóvá. A július 20-án az 58. születésnapját betöltő sportlegenda a jelek szerint komolyan készül a nem mindennapi megmérettetésre, és ki is használ minden alkalmat, hogy demonstrálja a feltételezett erőfölényét – írta meg a Magyar Nemzet.

Mike Tyson 2005-ben, alig 39 évesen vonult vissza, és azóta csak két bemutató mérkőzésen lépett színre. Legutóbb 2020-ban láthatta a közönség, idén de március elején pedig belement abba, hogy júliusban megmérkőzzön a népszerű influenszerrel, Jake Paullal.

A 27 éves Jake Paul az elmúlt négy évben komolyan megtanult bokszolni, és a sajtóhírek szerint kiváló fizikai állapotban van. 

A mérkőzés főként pénzügyi okokból jött létre, a Netfix élőben közvetíti majd a Dallas Cowboys stadionjából.

A nyolcvanezres férőhellyel rendelkező létesítményben várhatóan teltház lesz aznap este. A pontos mérkőzési szabályok egyelőre nem ismertek, így nem tudni, hány menetet bokszolnak majd, illetve hogy milyen kesztyűket használnak. Egyelőre az sem nyilvános, hogy mennyi pénzt keresnek majd a mérkőzésen. 

Múlt hét végén, a Virginia állambeli Chantillyben rendezett CSA Shows eseményen Mike Tyson is megjelent, ahol a sportrajongók találkozhattak a legendákkal, fotózkodhattak és autogramokat gyűjthettek. 

Tyson amint megérkezett levette a pólóját, hogy megmutassa a fizikai állapotát, és hogy elmondhassa: jól néz ki és érdemes rá fogadni.

Tyson megerősítette, hogy intenzív tempóban készül a Jake Paul elleni mérkőzésre.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:
 

 ***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:47
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­l­­á­­­n­y­­o­k­­ ­­­v­­á­­r­­­n­­­a­­k­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
no-orban
2024. április 11. 12:32
ne legyen igazam, de attól félek kamu lesz és vmi döntetlenre kihozzák
strz-123
2024. április 11. 10:55
NoáR, kiscsillag! Hívd ki Tysont, fogadjunk nem fog veled kiállni! Tőled mindenki fél.
Palakon
2024. április 11. 10:05
Ez meg viccnek is rossz. Már azon csodálkoznék, ha Tyson kapna orvosi engedélyt. Egy borzalmat kap majd mindenki aki ezt megnézi. Ha (ha) nincs előre megbeszélve az eredmény, akkor Tyson kiüti az első menetben. Ha nem sikerül neki, akkor egy minősíthetetlen színvonalú, és az ökölvívó sport számára megalázó rendezvényen nézhetjük végig ahogy a 80-ás évek vadembere és egyben kedvenc nehézsúlyú bajnokom, a fülén is levegőért kapkodva veszít egy YouTuber fasz ellen. Csodás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!