Végsőkig kiélezett csata: zsinórban harmadszor MK-győztes a Ferencváros!

2024. március 10. 21:06

A tatabányai fináléban a fővárosi zöld-fehérek nyerték a női kézilabda Magyar Kupát!

2024. március 10. 21:06

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

***

Mint arról beszámoltunk, a címvédő Ferencváros és a Debrecent egyetlen góllal felülmúló Győr játszotta a női kézilabda Magyar Kupa vasárnapi döntőjét. A Tatabányán rendezett Final Four első napján, a mosonmagyaróváriak elleni elődöntőben a fővárosiak elveszítették az orrtörést szenvedő kulcsjátékosukat, a védekezés vezérét, Tomori Zsuzsannát, így kellett megoldaniuk az ETO elleni, trófeáról döntő rangadót.

Ezt is ajánljuk a témában

A győriek kezdték jobban a finálét, a 11. percben már öt góllal is vezettek, a Fradi azonban szívósan kapaszkodott, és még a szünet előtt beérte kisalföldi ellenfelét.

Egészen az 50. percig azonban a Rába-partiak voltak előnyben, ekkor fordította a maga javára a döntőt a Ferencváros, és végül 25–23-ra nyert.

A győztes találkozó három kulcsszereplője a 13 védést bemutató Böde-Bíró Blanka, a kéztörése után visszatérő, 7 gólos Andrea Lekic és a saját nevelésű, hat gólig jutó Márton Gréta volt.

A Ferencváros zsinórban harmadszor, történetE során 15. alkalommal hódítottA el a Magyar Kupát!

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:11
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­ ­­­l­­­á­n­y­­o­k­­ ­v­á­­­r­n­­­a­­­k­­ ­­­r­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Srptk
2024. március 11. 07:30
Hatalmas gratuláció a kupagyőztesnek!
luxusbatar
2024. március 11. 07:05
Nem MK-t kell nyerni, hanem BL-t! Hajrá Győr!
pollip
2024. március 11. 06:02
Nagyon jó meccs volt, méltó a döntőhöz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!