Mbappé perrel fenyeget egy kebabost, mert azt mondta, olyan kerek a pitája, mint a focista feje

2024. március 14. 13:58

Jogtalan névhasználat miatt terelte jogi útra az ügyet a francia csatár.

2024. március 14. 13:58
Paris Saint-Germain's French forward #07 Kylian Mbappe gestures during a training session in Poissy, west of Paris, on January 2, 2024, on the eve of the French Trophy of Champions football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Toulouse.

Fotó: Franck Fife/AFP

***

A PSG-től nyáron távozó világbajnok csatár, Kylian Mbappé beperel egy marseille-i gyrosárust, amiért engedély nélkül használta a nevét – írja az abcnews. A francia futballvilágban jól ismert, Marseille-ben élő influenszer, Mohamed Henni újonnan nyílt kebab vendéglőjében a Klüb fantázianevű étel leírása így hangzik:

a pékkenyerünk olyan kerek, mint Mbappé koponyája.

Az Instagramon 1,8 millió követővel rendelkező Henni hivatalos levélben kapott felszólítást Delphine Verheydentől, Mbappé ügyvédjétől, amelyben a kereskedelmi és képi jogok be nem tartására figyelmeztetnek.

Ezt is ajánljuk a témában

A levél azt követeli, hogy Henni nyolc napon belül vegye le Mbappé nevét az étlapjáról, különben bíróság elé állítja, mert a beleegyezése nélkül használta fel a nevét kereskedelmi céllal nyitott üzletébe.

Nem szégyelled magad? Nincs más dolgod? Beperelsz valami hiábavaló dolog miatt? Hihetetlen. Nem hiszem el!”

– mondta a felháborodott influenszer a követőinek.

Egy másik labdarúgó, Dimitri Payet is szerepel az étlapon. Az Olympique Marseille és a West Ham egykori sztárjáról, aki jelenleg a Vasco da Gamában játszik, így szól a szendvicsleírás: „Egy palacsinta, amely olyan töltött, mint Payet.”

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
petya-806
2024. március 15. 16:39
Ebédel egy család a kebabosnál. Kérdi a gyerek az apjától: - Apa, ez a pita kié? - Ez Anyád pitája.
vasvaril
2024. március 14. 16:07
Ez nagyon óvodás szint. Én odamentem volna a helyében a kebaboshoz és pitával a kézben, vigyorogva fotóztatnám magam vele...
anonymtalan2
2024. március 14. 15:27
"Mbappé perrel fenyeget egy kebabost, mert azt mondta, olyan kerek a pitája, mint a focista feje" Biztos félre értette: "olyan kerek a picsája, mint a feje."
a-bukott-baloldal-nagy-bibikkel
2024. március 14. 14:23
- Anyu, azzal csúfolnak, hogy nagy a fejem! - Dehogy nagy, Kisfiam! Most menj el a piacra és hozz öt kiló krumplit a sapkádban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!