Több tízezer jegy csütörtöktől: jön az újabb roham a párizsi olimpia belépőiért

2024. február 07. 21:42

A nyári játékok szervezői több tízezer jegyet kínálnak eladásra csütörtöktől, valamint aznap az érmeket is bemutatják.

2024. február 07. 21:42

Jó hír a szurkolóknak, a francia szervezők mindegyik sportágra kínálnak az olimpiára és a paralimpiára belépők, amelyeket csütörtökön 10 órától lehet megvásárolni a tickets.paris2024.org oldalon. A korábbi sorsolástól eltérően a jegyeket – melyek 95 százaléka az Ile-de-France régióban, Párizs környékén sorra kerülő sporteseményekre szól – ezúttal jelentkezési sorrendben lehet megvásárolni. A belépők csaknem fele kevesebb mint 100 euróba kerül, és a nyitó- illetve záróünnepségre is lehet majd jegyet venni – írta az MTI.

A párizsi olimpiát július 26. és augusztus 11. között rendezik, a paralimpia pedig augusztus 28-án kezdődik és szeptember 8-ig tart. A szervezők közlése szerint a nyári játékokra eddig csaknem nyolcmillió jegyet adtak el a rendelkezésre álló 10 millióból. Csütörtökön az érmeket is bemutatják a franciák.

Fotó: Chesnot/Getty Images

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. február 08. 16:00
Ennek az olimpiának nincs ott jó helye! Remélem, hogy a sportolókat nem fenyegeti veszély!
akkor ki
2024. február 08. 06:45
A becsónakázó migri retkek mennyi jegyet vesznek? Vagy kintről nézik, hogy robban fel minden. Épp eszű ember oda nem megy, mert most mondom, lesz ott dirr-durr. Attól tartok nem zajlik le simán.
Dixtroy
2024. február 07. 21:46
Köszi monumentum, meg hálás pesti zsidók, hogy nektek mindent el kell baszni, expót, olimpiát, csak dagonyázni a homokauszt megemlékezésben. Egy térdheveder rend kitüntetést még megkapőhattok, mint megyó genyó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!