Szoboszlai fejesgólja után áradozik az angol sajtó a magyar játékos visszatéréséről

2024. február 01. 06:38

A magyar klasszis élete első fejesgólját jeles osztályzatokkal honorálta a nemzetközi sajtó.

2024. február 01. 06:38
Liverpool v Chelsea - Premier League - Anfield

A Liverpool–Chelsea (4–1) Premier League-mérkőzés után Szoboszlai Dominik kizárólag 7-es és 8-as érdemjegyeket kapott az angol és az ír online médiától. A kezdő tizenegybe visszatérő magyar játékosról szóló szakmai vélemények meglehetősen hízelgőek, külön kiemelik élete első fejes gólját, amelyet szinte hihetetlennek tartanak – írta meg az Index.

Az angol internetes orgánumok nagyon pozitívan írnak a Liverpool teljesítményéről a mérkőzés kapcsán. A csapat az utóbbi két meccsén összesen kilenc gólt szerzett, ugyanakkor azt hozzáteszik, hogy több is lehetett volna, ha Darwin Núnez valamivel „szerencsésebb” lett volna. A legutóbbi meccs embere Conor Bradley volt. A húszéves ír jobbhátvéd góljával és két gólpasszával élete egyik legjobb játékát nyújtotta. 

Szoboszlai Dominikot is dicsérte a sajtó, kiemelve energikus játékát, valamint néhány klasszismegoldását és persze a bombafejesét, amellyel 3–0-s vezetéshez juttatta a csapatát

A teljesség igénye nélkül, pár sajtóvélemény Szoboszlai Dominik pontszámaival:

A magyar játékos élvezte a visszatérést a kezdő tizenegybe, bombafejessel tette fel a koronát a teljesítményére, és nem akárhol: a Kop előtt!

– 90min.com: 7

Néhány látványos labdaérintés visszatérése alkalmával a kezdőbe a PL-ben, no és csattanóként egy remek fejes gól!

– Goal.com: 7

A magyar válogatott csapatkapitánya felépült sérüléséből és visszatért a kezdő tizenegybe, méghozzá óriási ambícióval. Remek első félidőt produkált, szorgos és hatékony volt. A csúcs a fejes gólja volt szünet után, bár a 8-as még mindig próbálja visszanyerni a formáját. 

– Anfieldindex.com: 8

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Peter Byrne/PA Images via Getty Images

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. február 01. 17:08
Aranyos gyerek!
Reszelő Aladár
2024. február 01. 11:10
Jól játszott, sőt igazából az egész csapat jól játszott. Helyzek alapján 6-7 gólt kellett volna lőniük, szóval a végeredmény a Chelsea-re nézve hízelgő. Bradley remek volt, megértemelten lett a Meccs Embere. Ha így tud játszani a csapat, akkor valami cím alighanem kinéz a szezon végén, szép búcsú lenne Klopptól egy bajnoki cím.
m-andi-ner
2024. február 01. 08:46
Igazából akiről áradoznak, teljes joggal, az Conor Bradley. Szobó is jó volt, persze.
agglomeracioskarrieristaadocsalopolgar
2024. február 01. 07:15
Nem volt annyira nagy gól. Nem tudom miért kell clickbaitelni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!