„Lángolt” a lelátó a derbin: súlyos égési sérülést szenvedett egy újpesti szurkoló

2024. február 26. 09:36

Kigyulladt a ruhája, szétégett a nyaka – írták a beszámolóban.

2024. február 26. 09:36

Mint megírtuk, kiütéses győzelmet aratott a Ferencváros az Újpest vendégeként a labdarúgó NB I 22. fordulójának zárómeccsén. Nem csak a pályán történtek miatt volt látványos a derbi, de a lelátón szurkolók is kitettek magukért, volt, hogy mindkét oldal füstbe burkolózott a találkozó során, a játékvezetőnek többször is meg kellett szakítania az összecsapást, a pirotechnika azonban áldozattal járt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az újpesti szektorban egy szikra belepattant egy szurkoló ruhájába, amely lángba borult és súlyos égési sérüléseket okozott a fiatalember nyakán. Az Újpest FC Szurkolói Csoportjában záporoznak a jókívánságuk a pórul járt társnak.

Mint ismert, a Ferencváros zsinórban 15. alkalommal verte meg az Újpestet, ezzel a lilák maradtak a még éppen bennmaradást jelentő 10. helyen, a címvédő pedig továbbra is egy pont hátrányban követi a listavezető Paksot a tabellán.

Fotó: X-videó/képkivágás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugbista
2024. február 26. 17:03
Eléggé leégtek pedig amúgy is!
lazio154-2
2024. február 26. 15:55
Csak melesleg, az újpestiek fűstölőit már napokkal a derbi előtt behordta a stadion személyzet. A fradistákét a csapatbúsz vihette. Régebben ugyanezen csapatok meccsét megelőzte a tartalék, vagy ifi összecsapás. Akkor az ő reszortjuk volt ez.
bagoly-29
2024. február 26. 13:51
Ja, azt elfelejtette a cikkiró, hogy az FTC-nek van egy elmaradt meccse! A meccsen a füst zöme ugyan mindkét tábor felől érkezett, de a zöme a z újpesriektől, zavarva a játékot!
Dr Bubo
2024. február 26. 12:07
Sok hűhó a semmiért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!