Mint a rétestészta – még mindig várat magára a válogatott védő visszatérése

2024. január 18. 21:08

Az orvosok óvatosságra intenek.

2024. január 18. 21:08

Bár a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga már múlt hétvégén újraindult, az orvosok még mindig óvatosságra intenek Willi Orbánnal kapcsolatban. Pedig szükség lenne a lipcsei csapatkapitány szolgálataira, mert a gárda hazai pályán, a frankfurtiak elleni vereséggel nyitotta az évet, és nem mellesleg Marco Rossi szövetségi kapitány is tárt karokkal várja, hogy újra formába lendüljön a klasszis védője.

Ezt is ajánljuk a témában

Marco Rose, az RB Leipzig vezetőedzője azt mondta, az orvosok és a fizioterapeuták még óvatosságra intik Willi Orbán visszatérésével kapcsolatban.

Egyelőre még nem beszélhetünk arról, hogy mérkőzést játsszon. Kedden, az edzésen számíthattunk rá a passzjátékban, aztán a szögletek gyakorlásánál is beszállt. Nagyon bízom benne.

Ha odajön hozzám, és azt mondja, hogy készen áll a meccsekre, akkor beszélhetünk róla, hiszen ő a csapatkapitányunk, de egyelőre ott tartunk, hogy ha az orvosokat és a fizioterapeutákat kérdezem az állapotáról, akkor ők még óvatosságra intenek” – fogalmazott a szakember a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A magyar válogatott védőjének térde szeptemberben, a csehek elleni barátságos mérkőzésen sérült meg, azóta nem lépett pályára sem a klubjában, sem a nemzeti együttesben.

(MTI)

Fotó: Jan Woitas/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lististerc
2024. január 18. 22:02
Még egy kis türelem, kitartás, és meglesz ez a meccs - és jöhet még párszáz, de az már a pályán. Hajrá Villi Orbán, sokan szorítunk érted!
robertdenyiro
2024. január 18. 21:22
Orrbáááánnn??? A libnácik agyfaszt kapnak ha megtudják hogy már a nemzeti válogatottunkban is van egy. Óriási szerencse, hogy ők a románoknak szurkolnak és csakis az ő meccseiket nézik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!