Rossz hírt kapott Rossi: kidőlt a válogatott oszlopos embere, veszélyben az Eb-je

2023. december 20. 15:46

Meg kellett műteni Kalmár Zsoltot.

2023. december 20. 15:46
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya interjút ad a Mandinernek

Megműtötték Kalmár Zsolt válogatott labdarúgót, akire a klubja, a Fehérvár FC szerint több hónapos kihagyás vár.

A 28 éves középpályás november 26-án a Kecskemét elleni OTP Bank Liga-mérkőzésen egy rossz mozdulat következtében sérült meg.

„Kalmár Zsoltnál az ismételt vizsgálatok a korábbi lágyéktáji sérülés műtéti ellátását tették szükségessé. A beavatkozás kedden sikeresen megtörtént, felépülése előreláthatólag több hónapot vesz majd igénybe” – nyilatkozta a fehérváriak honlapjának Kovács Tibor csapatorvos a 36-szoros válogatott játékosról.

A Fehérvár harmadik helyen áll a magyar élvonal őszi szezonját követően, a csapat hátránya négy pont a listavezető Pakssal szemben.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2023. december 20. 19:03
Sajnos már vagy 3 éve csöbörből vödörbe esik. Szinte csak hetekre egészséges, De még az EB előtti sérülése előtt is voltak már súlyos sérülései. Nekem egyik kedvencem volt már régóta, de be kell látni, ennek a pályafutásnak reszeltek. Kezdjen el edzősködni, mert belőle már nem lesz magas szintű labdarúgó. Terhelhetetlen. Sajnos.
machet
2023. december 20. 16:18
Az utóbbi időkben már túl sokat beszélt.Valahol érezhette ő is már hogy lassan lejár az ideje.Mindenesetre jobbulást neki.Hátha.
rugbista
2023. december 20. 16:17
Na ne! Nem kell nyígni előre! Kalmár már rég nem oszlopa a válogatottnak, megoldottuk nélküle is. Jó játékos - de már csak volt...Mert a térdsérülését úgy tűnik, nem tudja kiheverni. Jobbulást!
telecaster-2
2023. december 20. 16:16
Csípem Kalmárt, de azért elég jól elvegetált nélküle is a válogatott. Szóval "oszlopos embere" kissé túlzás (amúgy is "oszlopos tag" lenne a helyes kifejezés)...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!