Szoboszlai Dominik a Liverpoolról: Egy csapat vagyunk, egymásért küzdünk

2023. október 30. 11:52

A magyar játékost ismét a csapat legjobbjává választották a hétvégi meccs után.

2023. október 30. 11:52

A Liverpool remek formában kezdte meg a 2023-2024-es idényt, vasárnapi 3-0-ás Nottingham Forest elleni győzelmével nyolc mérkőzés óta veretlen a csapat hazai pályán. 

A Liverpool FC weboldalán megosztották a meccs legjobbjának választott Szoboszlai Dominik értékelését, aki arra is kitért, mire számít a csapat jövőjével kapcsolatban.

„Mindenki megpróbál legyőzni minket, de mi fel vagyunk készülve” – mondta a magyar játékos a Liverpoolfc.com-nak – „Készen állunk [minden csapat kihívására]. Csapatként sok mindenre képesek vagyunk ebben a szezonban. Ahogy kezdtük, ugyanígy kell folytatnunk. Csak dolgoznunk kell, amennyit csak tudunk, és a végén ez kifizetődik” – nyilatkozta.

A Forest legyőzésével kapcsolatban a középpályás hozzátette: „Szerintem megérdemeltük a győzelmet, remekül játszottunk. Mindenki tette a dolgát, és elhoztuk a három pontot.”

A csatárok teljesítményére is kitért:

„Csak annyit mondhatok, hogy mindannyian nagyszerű játékosok, fantasztikus srácok. Néha nagyon jók, néha »csak« jók, de soha nem rosszak! Könnyű dolgunk van.”

Az interjúban szóba került az is, hogy Luis Diaz nem tudott pályára lépni, mivel a hétvégén elrabolták a szüleit, ezért haza kellett utaznia Kolumbiába. A mérkőzés első találata után a gólszerző Jota az alapvonalhoz szaladt, és felemelte Diaz mezét, hogy kifejezze támogatását csapattársa iránt.

 Erről Szoboszlai úgy nyilatkozott:

Egy csapat vagyunk. Küzdünk egymásért. Ma Luchóért küzdöttünk.”

Nyitókép: AFP/Ian Hodgson

 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. október 30. 13:58
Salahnak nem tetszik Dom dominanciája...
Novicsok-5
2023. október 30. 12:05
Előre a bajnoki címig! Nehogy megint a buzi City húzza be a trófeát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!