Sport Forum Hungary: 2023-ban is izgalmas és inspiráló rendezvény vár a résztvevőkre!

2023. október 11. 05:59

Magyarország vezető sportkonferenciájának idei központi témája a nemzetközi együttműködés lesz, a fókuszban a V4 régió sportélete és sportgazdasága áll majd.

2023. október 11. 05:59
null

Az idei konferencia 

öt fő téma köré épül fel: fenntarthatóság, mesterséges intelligencia, digitalizáció, integráció és nemzetköziesedés.

 A Sport Forum Hungary előadói és résztvevői (az előadások három teremben zajlanak majd) elsősorban azt vizsgálják, hogy ezek a trendek milyen hatással vannak és lesznek a hazai és a nemzetközi sportéletre.

Kiemelt programként az idei konferencián mutatkozik be a Sport Forum Awards, amelyet a szervezők azzal a céllal hoztak létre, hogy egy egyedülálló, objektív szempontrendszer alapján ismerjék el  Magyarország legnagyobb marketingértékkel rendelkező sportolóit és csapatait. Az idei évtől a díjkategóriák értékelési módszertanának kialakításában szakmai partnerként közreműködik a PwC Magyarország, a Neticle és az Observer Médiafigyelő is. 

Az alábbi három témában angol nyelvű pályázatokat várnak a szervezők:

Best Sponsorship & marketing campaign

Best Sport Facility

Sportmedia

A lengyel SportBizzel való együttműködésnek köszönhetően e három kategória legjobb pályázatai eljutnak 2024 tavaszán megrendezett SportBiz Awardsra, ahol nemzetközi színtéren is megmérettethetnek.

DÁRDAI Pál
Dárdai Pál (balra) tavaly Berlinből utazott haza, hogy részt vegyen a Sport Forum Hungary rendezvényén Fotó: sportforumhungary.hu 

A Sport Forum Hungary célja, hogy az együttműködés ereje és az innováció lehetőségei által hozzájáruljon a fenntartható, intelligens és globálisan összekapcsolt regionális sportvilág építéséhez, a további, 

hosszú távú cél, hogy a rendezvény öt éven belül olyan nemzetközileg elismert rendezvénnyé és márkává váljon, amely nemcsak konferenciaként, hanem több napos expóként is teljeskörűen kiszolgálja az érdeklődők igényeit.

A Sport Forum Hungary 2023-as rendezvényére október 19-én, csütörtökön kerül sor a Puskás Arénában. 

Nyitókép A hazai sportélet színe-java képviselteti magát az eseményen Fotó: sportforumhungary.hu

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!