Román sportlap: a román futball fényévekkel le van maradva a magyartól

2023. október 19. 22:32

„Nagyon jó a futballprogramjuk, látszik, sok pénzt és energiát fektettek ebbe az utóbbi tíz évben” – mondta Lucian Goian, a Dinamo Bucuresti korábbi labdarúgója.

2023. október 19. 22:32
magyar labdarúgó válogatott, Magyarország - Szerbia 2-1

A Nemzeti Sport szúrta ki, hogy a Dinamo Bucuresti korábbi labdarúgója, Lucian Goian a Primasport nevű román portálnak beszélt arról, hogy a magyar válogatott jelenlegi szereplését kéne alapul venniük Romániában. 

A Primasport a cikkében hangsúlyozza, hogy a román futball fényévekkel le van maradva a magyartól, és erre tökéletes példa volt a Szerbia elleni 2–1-es győzelmünk az Eb-selejtezőn.

Ezt is ajánljuk a témában

„Az a probléma, hogy két velünk szomszédos ország tudott ilyen kiélezett és technikás meccset játszani. Lehet, túl szigorú vagyok, és tudom, hogy a háború óta a szerbek mindig jobbak voltak nálunk, de Magyarország itt van mellettünk, mégis előrébb tart. Nagyon jó a futballprogramjuk, látszik, sok pénzt és energiát fektettek ebbe az utóbbi tíz évben” – értékelte a találkozót Lucian Goian, a Dinamo Bucuresti korábbi labdarúgója, a Primasport futballszakértője.

„Ha tehetném, elvinném ennek a meccsnek a felvételét a minisztériumba, és megkérdezném, hogy Magyarország miért tudja elérni, amit mi nem. 

Minden tiszteletem a magyaroké, de sohasem voltak tehetségesebbek nálunk, mégis más szinten játszanak most” 

– fogalmazott a Dinamo Bucuresti volt labdarúgója.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lesmiserables
2023. október 20. 08:46
"Minden tiszteletem a magyaroké, de sohasem voltak tehetségesebbek nálunk," - biztos ő azt hiszi Puskás román volt.
véna
2023. október 20. 07:15
A teljes magyar műszaki piac román-cseh-német kézben van, egyetlen nyamvadt webshopunk nincs, élelmiszer csaknem hasonló. Most vette meg egy DK-s a 8 Auchan felét. Rabszolgák vagyunk a saját stadionunkban, legalább a foci jó, ennyi.
Galsó Atya
2023. október 20. 07:03
Dicsérjen meg téged egy román! "Minden tiszteletem a magyaroké, de sohasem voltak tehetségesebbek nálunk, mégis más szinten játszanak most”
Sztrovacsek
2023. október 20. 06:57
Ja, aromán egy főre jutó GDP meg magasabb lett mint a magyar. De a foci fontosabb. vagy mégsem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!