Többen a magyar-szerb meccsen próbálnak meggazdagodni

2023. szeptember 23. 18:09

Több tízezer forintokért értékesítik a pár ezer forintos jegyeket.

2023. szeptember 23. 18:09

Három óra alatt elfogytak a jegyek a Szerbia elleni október 14-i EB-selejtező meccsre. A belépőket azonban nem a lelkes sportrajongók vásárolták fel azonnal, hanem többen is üzleti céllal vették meg őket. Az interneten azóta több hirdetés is megjelent, amelyekben csillagászati összegekért értékesítenék a jegyeket.

Van, aki 120 ezer forintért árul jegyeket a II. szektorba, de mint kiderült, az alapból 8600 forintos jegyeket is több tízezer forintokért értékesítik. 

„8500 Ft volt a rendes ára. Miért kell hatszoros áron adni?” – tette fel valaki a kérdést, amire azt válaszolták: „Ez a mai ára, holnap lesz, aki elviszi 60-ért.”

A TrollFoci Facebook-oldalán összegyűjtött néhány felháborító hirdetést. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Garullus
2023. szeptember 24. 14:22
A belépőket szurkolói kártyára, névre szólóan lehet megvásárolni minden alkalommal. Egy vásárló max. 4 jegyet vehetett, de mind a négynek regisztrált szurkolónak kellett lennie, névvel, személyi adatokkal. Na, ezt hogyan fokoznátok tovább? Azután meg azon sírnátok, hogy a nácifasiszta Orbán még egy baráti társaságnak sem engedi meg, hogy egymás mellé üljenek. Agyalágyultak! Látszik, hogy semmi információtok nincs az egészről, csak jöttök itt az üres padsorokkal meg a fideszes fajtajelleggel, meg hogy az egész ország így működik. Életében nem volt még focimeccsen, de a jegyek elosztását majd ő megoldaná, annyira okos! Szerintem sem etikus más focirajongón élősködni, de jegyüzérek mindig, mindenhol lesznek a földkerekségen, ahol valamire nagy érdeklődés van. Még a híres Nyugaton is. Bezony! Ez az egész inkább egy kellemes teher amiatt, mert van olyan csapatunk, amely akár 100 000 embert is meg tud mozgatni. Hajrá magyarok!
valaki-954
2023. szeptember 23. 18:59
Nepperek ügyeskednek? Nem a nézőkkel tolnak ki, hanem a csapattal. Aki annyira ostoba, hogy akár dupla pénzt ad érte, az azt is érdemli. Üres padsorok lesznek. Nem kell megvenni. A TV-n jobb a rálátás.
drogqueen
2023. szeptember 23. 18:59
Fideszes fajtajelleg a seft.
cutcopy
2023. szeptember 23. 18:43
"A belépőket azonban nem a lelkes sportrajongók vásárolták fel azonnal, hanem többen is üzleti céllal vették meg őket" Nyerészkedő stadionellenes libsik, látjátok ha nagyobb stadion lenne még több jeggyel nyerészkedhetnétek.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!