Cristiano Ronaldóhoz hasonlította Dzsudzsákot, átutazta érte a fél világot

2023. szeptember 30. 14:07

Szabó Charlie Ausztráliából érkezett Debrecenbe, ahol találkozott kedvenc futballistájával.

2023. szeptember 30. 14:07

Az Ausztráliában élő, magyar felmenőkkel bíró Szabó Charlie átutazta a fél világot, hogy élőben láthassa kedvenc labdarúgóját, Dzsudzsák Balázst – adta hírül az M4 Sport. 

Szabó Charlie Ausztráliából érkezett Debrecenbe, ahol találkozott kedvenc futballistájával, a DVSC válogatottsági rekorderével, Dzsudzsák Balázzsal.

Szabó Charlie édesapja 1956-ban emigrált Ausztráliába. Az időeltolódás miatt a DVSC mérkőzéseit hajnal 4-kor munka előtt szokta nézni. Nagyon szereti Dzsudzsák játékát, ezért elhatározta, hogy élőben is megnézi.

A Kecskeméti TE elleni összecsapás után így nyilatkozott a férfi: „Biztos sokakban felvetődik, ausztrálként hogyan lehet ő a »number one« számomra, azonban erre egyszerű a válasz: kevés olyan focista van a világon, akiben ekkora tűz és szenvedély van. 

Nagyon technikásnak tartom, a szabadrúgásai életveszélyesek, úgy szoktam hívni, hogy ő a magyar Cristiano Ronaldo.”

A Loki honlapjának beszámolója szerint az Újpest elleni meccset megelőzően összejött a találkozás. A pénteki edzés előtt a csapatkapitány örömmel fogadta Szabót, akivel jót beszélgetett, majd a régóta várt közös fotók is elkészülhettek.

Nyitókép: DVSC

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. szeptember 30. 14:55
..és mi a baj vele?
mnmn
2023. szeptember 30. 14:33
A Győzikét meg Pavarottihoz hasonlítanám.
need-info
2023. szeptember 30. 14:33
Akkor még nem látta Szoboszlait...
FredShine
2023. szeptember 30. 14:15
Nagy fociértő az illető. Dzsudzsák sem alkatilag, sem játékstílusában sem hasonlított Ronaldo-ra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!