A klublegenda marad, de komplett szerb stáb érkezik a Fradihoz

2023. szeptember 05. 11:57

Dejan Sztankovics hozza magával az embereit.

2023. szeptember 05. 11:57
ALMEIDA, Leandro de

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros hétfőn kinevezett vezetőedzőjével, Dejan Sztankoviccsal szerb stáb is érkezik az Üllői útra, ugyanakkor az eddigi másodedző, Leandro marad a stábban. 

Ezt is ajánljuk a témában

A legnagyobb magyar sportoldal a szerb Kurirra hivatkozva azt írja: az Interrel BL-győztes Sztankoviccsal együtt érkezhet Nenad Szakics is, aki pályaedzőként korábban a Crvena zvezdánál és a Sampdoriánál is együtt dolgozott az FTC új vezetőedzőjével, az 1990-es években játszottak is együtt a Zvezdában. Szakicsot amolyan védekezésspecialistának tartják. 

Az nso információi szerint Szakics mellett további két szerb szakember érkezik a stábba, de mindez nem lesz kihatással a Fradi klublegendája, a brazil származású, de magyar válogatott Leandro jövőjére, aki eddig másodedzőként segítette Máté Csabát, és korábban az FTC NB III-as csapatánál is dolgozott már edzőként.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. szeptember 07. 07:37
Senkiházi áruló FTC vezetőség Kirúgni őket!
alexandrosz-2
2023. szeptember 06. 16:56
Niggerek rácokkal? A köverkező edző olah lesz, vagy zsidó? A niggereknek mindegy. Kubatovnak detto. No de a fradidrukkerekkel mi lehet még beszopatni?
macskusz-4
2023. szeptember 05. 15:19
Hát, faszom. Bonyolult lehet a foci, mert magyar edző csak nem tudja elsajátítani. Vagy nem engedik. Mikor lesz eszkimó edző?
Kenton
2023. szeptember 05. 12:52
Klublegenda?Öhöm.Én még emlékszem,amikor a Lokiból eligazolt Ciprusra,azt mondta,ha visszajön Magyarországra,az csak a Loki lehet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!