„Új kedvenc az Anfielden” – elképesztő számokat produkált Szoboszlai a szezon első hazai tétmeccsén! (VIDEÓ)

2023. augusztus 20. 09:33

A Liverpool-szurkolók teljesen odavannak érte.

2023. augusztus 20. 09:33
Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik szombaton végig a pályán volt a Liverpool labdarúgócsapatnak szezonbeli első hazai mérkőzésén. Mi több, a Pool 3–1-re nyerni is tudott a Kerkez Milossal felálló Bournemouth ellen.

Kapcsolódó cikkek

Hogy a magyar válogatott csapatkapitánya milyen jól játszott a Premier League második fordulójában, mi sem bizonyítja jobban, minthogy egyrészt a szurkolók Szoboszlait szavazták meg a meccs emberének.

A klub Facebook-oldalán, a vonatkozó poszt alatt pedig a következő kommentek olvashatók: „Egyetértek. Lett egy új remek srácunk” / „legjobb igazolás” / „imádom, egyszerűen mindenhol ott volt a pályán” / „szorgalmas játékos, remélem olyan lesz, mint a példaképe, Stevie G” / „Gerrardra emlékeztet. Végre valaki, aki visszahozza a 8-as mez presztizsét.”

„Új kedvenc az Anfielden” – videós összeállítás Szoboszlai passzairól

Másrészt felkerült a Twitterre egy videó, ahol a játékos legjobb passzait gyűjtötték össze. De a tweetben kitérnek Szoboszlai statisztikáira is, meg arra, hogy kiharcolt egy büntetőt.

Nyitókép: MTI / EPA / Peter Powell

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kafabatka
2023. augusztus 21. 01:22
Még 18-19 éves korában írtam azt,hogy ok,de meg kell erősödnie,akkor lesz belőle kíváló játékos. Megerősödött.
rugbista
2023. augusztus 20. 15:38
Vajon a CR-ről (aki azért egyelőre nagyobb kaliber, mint Szoboszlai) naponta megjelenő 200 hírtől mikor kapott gutaütést egy portugál ember? Szerintem soha, feszítette az oldalát a büszkeség. De nálunk...szóval vannak beteg "emberek", de hívhatjuk őket magyargyűlölő homunculusoknak is. Minden, a magyarsághoz köthető legkisebb sikerről szóló hír epeömlést okoz náluk.
anegy_
2023. augusztus 20. 15:25
Megunhatatlan minden jó hír a világ bármely pontjáról, bármilyen témában, ami a magyarokról szól. Engem nem zavar a "mindennapi " hírözön. Az ajvékolóknak meg kuss van, menjenek a ....ába a saját szar oldalukra, ott fakadjon az epéjük.
nagytamas
2023. augusztus 20. 13:50
Milyen beteglelkű ember az akinek erre a hírre dislike a reakciója!???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!