Hihetetlen: a svéd bajnokot is kiejtette az FTC-t búcsúztató feröeri csapat

2023. augusztus 02. 22:26

Sporttörténeti siker a feröeri futball számára.

2023. augusztus 02. 22:26

A Nemzeti Sport beszámolója szerint a Ferencvárost a Bajnokok Ligája álmaitól megfosztó feröeri Klaksvík csapata a második akadályt is sikerrel vette, és a magyar után a svéd bajnokot is búcsúztatta. A lap azt írja: a feröeri csapat ezúttal sem ismert elveszett labdát, hihetetlenül szervezetten játszott, s élt a lehetőségeivel. Ennek megfelelően a vezetést is a Kí szerezte meg, majd fordított a svéd bajnok, de az 53. percben ismét egyenlő, 2–2 volt az állás – a vendégeknél az a 31 éves Arni Frederiksberg duplázott, aki a Fradi elleni is két gólt jegyzett. 

A hajrában kis híján a győztes gólt is megszerezte a Kí, amelynek két kapufája is volt, de egyik sem pattant befelé.

A kétszer tizenöt perc során aztán a Häcken tűnt frissebbnek, a 106. percben pedig be is talált, de a Kí a 109. percben kiegyenlített, majd jöhettek a 11-esek, amelyben a feröeri csapat öt kör után mindössze egyszer hibázott, a Häcken viszont kétszer. A Kí ezzel ott van a 3. körben, s az már biztos, hogy legalább az Ekl-ben csoportkörös, ami sporttörténeti sikert jelent a feröeri futball számára.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. augusztus 03. 05:54
Ez csak a Mandinernek hihetetlen a Ferencváros meccs után. Innen-onnan összevásárolgatott játékosokból nem lesz egy csapat. Régen olyan szabály volt, - nagyon helyesen - hogy egy csapatban legfeljebb kettő idegenlégiós játszhat. Ma meg az összes játékos az lehet. A játékosoknak nincsen közük egymáshoz, egymás nyelvét sem értik. A feröeri bajnok viszont még mindig egy csapat.
kizokkentido
2023. augusztus 03. 03:54
Kubatovot meg Csányit kellene kirúgni páros lábbal.
connorj
2023. augusztus 03. 03:37
Csercseszov! BOCSÍÍÍÍ!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 GYERE VISSZAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! 💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 03. 01:16
Hátha valakinek leesik a magyar vezetésben is végre, hogy nem több milliárdokra, hanem szorgalmas és lelkes játékosokra van szükség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!