Tarolt a Mandiner sportrovata a Magyar Sportújságírók Szövetsége kongresszusán

2023. május 22. 19:40

Rovatvezetőnket, Csisztu Zsuzsát ismét alelnökké választották, kollégánk, Vámos Tamás bizottsági tagként folytatja, Balázs Boldizsár Boskovics-díjat kapott.

2023. május 22. 19:40
null

Komoly elismerésben részesültek a Mandiner sportrovatának kollégái a Magyar Sportújságírók Szövetsége hétfőn Pécsen rendezett tisztújító kongresszusán. A rendezvényen újabb 5 évre megválasztották a korábbi elnökséget, azaz Szöllősi György elnököt, Csisztu Zsuzsa alelnököt – a Mandiner Sport rovatvezetőjét – és Mravik Gusztáv alelnököt.  

A Mandiner sportrovatának munkatársa, Vámos Tamás az újabb ciklusban is az Etikai bizottság tagjaként dolgozhat. Nagyszerű hír, hogy kollégánk, Balázs Boldizsár munkáját, a legkitűnőbb fiatal sportújságírónak járó Boskovics Jenő-díjjal ismerték el. Sportrovatunk korábbi munkatársát, Edvi Lászlót Gyulai István-díjjal jutalmazta a Magyar Sportújságírók Szövetsége.

 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. május 23. 18:02
Mi a baj a Mandival? Akinek nem tetszik nem olvassa! A Nyugati Kék fényt biztos nem fogjuk olvasni!
18.0 fok
2023. május 22. 20:59
egymást díjazgatják a sajtóban. nem újdonság, láttuk ezt már.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!