Összedobják a szurkolók a Fradi tehetségének bírságát

2023. május 11. 21:43

Lisztest Krisztiánt 300 ezer forint körüli összegre büntették, miután az újpest elleni győzelem utáni ünneplés során fáklyát fogott kézbe.

2023. május 11. 21:43
null

A Ferencváros B-közép szurkolói csoport csütörtök este közleményben jelezte, hogy felháborítónak tartják, hogy egy fiatal magyar tehetséget „ilyen módon vegzál az MLSZ”. Úgy folytatták, hogy a Fradi tábor 

egy emberként áll Lisztes Krisztián mögé és vállalja át a büntetés teljes összegének kifizetését.

Lisztest az MLSZ fegyelmi bizottsága azután büntette meg, mert a labdarúgó az Újpest elleni meccs után a szurkolókkal való közös ünnepléskor egy görögtűzzel a kezében lépett a pályára. 

„Harciasságával, csupaszív szenvedélyes játékával már most, fiatal kora ellenére bebizonyította, hogy továbbviszi édesapja örökségét, ott dobog benne a FRADI SZÍV és átérzi mit jelent zöld-fehér mezben a Ferencvárosért pályára lépni!” – jelezték a drukkerek. 

Lisztes Krisztián az elmúlt időszakban 6 mérkőzésen lépett pályára, 5 gólt szerzett, csupán 200 perc alatt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ynad
2023. május 13. 20:01
Mi ez a buzitop a mez alatt? Ilyenért nem büntetnek csak a pirotechnika miatt?
Reszelő Aladár
2023. május 12. 11:17
Reméljük a Lisztessel a Fradi-szív ismért visszatér a pályára. Ha pedig az MLSZ továbbra is kekec lesz, akkor lesz egy gyűjtő számla, ahova a klub bírságait dobhatja össze a szurkoló. Aztán havonta közölni majd az egyenleget, hogy mennyi a plusz.
zakar zoltán béla
2023. május 12. 09:22
"Fradi"+ bohóc
BlancoAgilon38
2023. május 12. 09:10
Muszáj volt a görögtűz. Ugye. Ostoba, de fradista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!