Hosszú Katinka a jövő héten mindent elárul

2023. március 08. 15:46

A hírek szerint hamarosan tiszta vizet önt a pohárba.

2023. március 08. 15:46
null

Hosszú Katinka hosszú ideje hallgat sportkarrierje folytatásáról. A múlt héten a Blikk szellőztette meg, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő állapotos, ezért nem utazott el az úszók és edzőtáborába és ezért nem készül a következő olimpiai játékokra. 

Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni”

írta a lap egy informátorára hivatkozva.

Sós Csaba szövetségi kapitány a sajtónak kijelentette, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja Hosszú Katinka terhességéről szóló információkat.

A Blikknek a szakember azt mondta, nem tud Katinkáról semmit, 

„de az azért elég informatív, hogy az edzőtábor, amit kért, oda nem ment el”.

A sportoló végül Milánóból jelentkezett be közösségi oldalán, az egyik képen egy uszoda volt, bár ő nem edzett, a másikon pedig egy baráti vacsoráról töltött fel egy képet az úszónő. A Blikk szerint az Arena sportszergyártó cég Milánóban tartott fotózást a múlt hétvégén, és erre hívták meg a magyar klasszist is.

A Blikk sportoldala, a Sportal biztos forrásokra hivatkozva szerdán azt írta, az olasz kiruccanás után a jövő héten minden kérdésre válaszol,

„mindenki kíváncsiságát kielégíti”.

Egyelőre nem tudni, hogy sajtótájékoztatót hív-e össze Hosszú Katinka, esetleg a közösségi oldalán vagy egy lapinterjúban jelenti be azt, amire már oly sokan kíváncsiak. 

Nyitókép: Trenka Attila/Mandiner

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik