Lothar Matthäus a német vereségről: zavarja a válogatottat a „háttérzaj”

2022. november 24. 12:11

Szerinte ezen „háttérzaj” miatt a játékosok nem koncentrálnak megfelelően a sportszakmai feladatokra.

2022. november 24. 12:11
null

„Az emberi jogokkal és a csapatkapitányi karszalaggal kapcsolatos viták, valamint az, hogy a szurkolók ihatnak-e sört vagy sem, nem hagyják érintetlenül a futballistákat” – vélekedett a játékosként 150-szeres válogatott, világ- és Európa-bajnok szakember. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a német RTL televíziónak azt mondta, úgy tűnt neki, mintha „leblokkoltak volna a játékosok a második félidőben”.

„A labdarúgók azért vannak ott a vb-n, hogy focizzanak és képviseljék hazájukat a pályán.

Németország sokat tárgyalt bizonyos témákról, és arról, hogy hogyan lehet átadni üzeneteket, de ennek hatására a koncentráció automatikusan csökken”

– jelentette ki a 61 éves Matthäus.

A korábbi kiváló futballista szerint a Spanyolország elleni, vasárnap sorra kerülő mérkőzésre fel kell javulnia a német válogatottnak, amelynek szerinte „kompaktan és önbizalommal telve” kell pályára lépnie.

(MTI)

Nyitókép: Hasan Bratic / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. november 24. 17:24
Egy stadion holokauszt tagadó zavarta őket.
DE JÓ
2022. november 24. 17:24
Ezek régen tökös focisták voltak. Mostanra, úgy látszik, sikerült őket is szivárványos pónivá kasztrálni. Lehet, hogy még sírtak is karszalag miatt... A focival kéne foglalkozni fiúk, nem a buzikkal!
erossvass
2022. november 24. 17:15
Akkor a fülüket fogják be, ne a szájukat...
furunkulus13
2022. november 24. 16:59
Hagyni kéne ezt a focit, a buzi ügy sokkal igéretesebb!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!