Szalai nem először sarkazott csodagólt (Videó)

2022. szeptember 25. 20:32

Hasonló gólt lőtt Németország ellen a magyar válogatott támadója, mint az FC Basel színeiben nyáron.

2022. szeptember 25. 20:32
null

A Németország-Magyarország mérkőzés után felröppentek olyan hangok, miszerint Szalai Ádámnak szerencséje volt csak a csodaszámba menő sarkazós góljával. Azonban a csatár nem először játszotta ezt el, az FC Basel színeiben az UEFA Konferencia Liga során a Crusaders ellen bemutatott egy nagyon hasonló gólt. 

Az északír csapat elleni mérkőzés második gólját szerezte a magyar válogatottságtól visszavonuló labdarúgó. Akkor csakúgy, mint a németek ellen, egy szöglet után szerzett találatot Szalai, a videós összefoglaló második percénél látható a jelenet. 

Nyitókép: Ronny Hartmann/AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. szeptember 26. 13:52
Nekem ez egy "begyakorolt figurának" tűnt az első pillanattól kezdve! Már a szöglet rúgója is tudatosan tette oda a labdát!... GÖNYÖRŰ GÓL VOLT! GRATULÁLOK!
simonvitéz
2022. szeptember 26. 12:07
Szalai szimplan klasszis!!!
mysstes
2022. szeptember 26. 08:59
úgy tűnik, a mandinernél is olvassák a kommenteket...
ebalint
2022. szeptember 26. 07:48
Aki látott már focit, vagy netán focizott is bármilyen szinten, annak egyértelmű, hogy milyen zseniális gól volt Szalaié. Hogy rugott-e másutt, vagy sem, teljesen mellékes. Edzésen, vagy gyerek korában biztos rugott már százat. És igen, lehet ez a gól Puskás díjas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!