Megkönnyezte Szalai Ádám az utolsó válogatott meccse himnuszát

2022. szeptember 26. 22:12

Megható felvételek.

2022. szeptember 26. 22:12
null

Ahogy azt korábban megírtuk, Szalai Ádám visszavonul a válogatottól. A mostani, olaszok elleni Nemzetek Ligája-találkozó az utolsó meccse a címeres mezben.    

A Mandiner fotósa, Trenka Attila kapta lencsevégre, ahogy a 34 éves játékos könnyek között hallgatta végig a magyar himnuszt a mérkőzés kezdte előtt.

A megható felvételeket alább tekinthetik meg:

Fotó: Trenka Attila/Mandiner
Fotó: Trenka Attila/Mandiner
Fotó: Trenka Attila/Mandiner
Fotó: Trenka Attila/Mandiner
Fotó: Trenka Attila/Mandiner
Fotó: Trenka Attila/Mandiner

Képek: Trenka Attila/Mandiner

 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoldzolko
2022. szeptember 27. 11:30
Hát igen a portugálok a 3-3 alkalmával nem vettek komolyan és hát a magyaroknak meg ha a hátához vágták a lófaszt akkor is a seggükbe csúszott...ami kapura ment gól lett. Majd jött a belga meccs és egy orbitálisan nagy csicskalángos! 4-0... Tavalyi eb? Hát... Mbappe pl csak sétálgatott a pályán le se fosta az eb t,de a franciák sem. Ez az eb nem presztízs a nagyoknak csak a vb ilyen erőltetett menet mellett. A hatuk közepére sem kívánják ezt a szezon utáni tornát. Ha annyira kurva jók vagyunk miért szopattak oda vissza az albánok 1 éve??? Miért nem jutottunk ki a vb re ha ennyire képesek vagyunk földbe dongolni egy eb döntős angol válogatottat? A franciák 4 pontot kapartak össze a 6 meccs alatt,angolok 2 őt! Biztos nagyon komolyan vették...xd Az a szánalmas hogy a sok balfasz gyermeki naivitással hiszi el hogy a magyar foci milyen fasza lett.. Ez csak átmeneti állapot egy jó széria amihez az ellenfelek passzivitasa is kellett,majd jön a kijózanító pofon. Nincsenek komolexusaim csak reálisan próbálom nézni a dolgokat és a realitás az az hogy a semmiből nem leszünk hirtelen világverők,persze jó lenne de nem ilyen egyszerű.. Munka nélkül nem lehet sikereket elérni,az akadémiák továbbra sem ontják a tehetségeket, tegnap pl 4 honosított volt a csapatban nélkülük nagyjából sehol sem lennénk... Orban, Styles,Kerkez,Nego.
neeskens
2022. szeptember 27. 10:49
Én is megkönnyeztem, pedig sose volt a kedvenc játékosom.
simonvitéz
2022. szeptember 27. 08:48
Köszi mindent Ádi!
illatosítotthegyilevegő
2022. szeptember 27. 07:55
Szültetett vezető, hihetetlen képességek birtokába van. Kétlem hogy a foci után elfog veszni, megtalálja ő a maga számítását majd, mint ahogy megtalálta már... Nagyon hasonlít Dárdai Pálra valszeg lesz még ő magyar válogatott edző is. Remélem ír majd egy könyvet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!