Visszavonul Tom Brady, az amerikai foci legnagyobbja – hivatalos

2022. február 01. 16:44

Hivatalos: visszavonul Tom Brady, az amerikai futball történetének legeredményesebb játékosa.

2022. február 01. 16:44
null

Az amerikai foci minden lényeges rekordját tartó Tom Brady az instagramon jelentette be visszavonulását, melyet a címvédő Tampa Bay múlt vasárnapi kiesése óta sokan suttogtak.

Brady talán legfelfoghatatlanabb rekordja, hogy többször nyerte meg az NFL-t, mint bármelyik csapat.

Fotó: Timothy A. CLARY / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hannibal
2022. február 04. 03:11
Hatalmas alakja a sportnak, én nagyon szerettem a játékát. Egy korszak vége. Sokan nem szeretik az amerikai focit itt nemzeti oldalon, pedig nagyon érdekes és jó sport. Nagyon amerikai, az igaz.
Reszelő Aladár
2022. február 02. 21:02
Packers szurkolóként sosem szerettem, de rettenetesen elismertem. Sosem ő volt az, aki a leggyorsabban futott, vagy a legmesszebbre dobott volna, talán a legjobb feje sem neki volt a játékhoz. De rettenetesen tudott nyerni és ezt az akarást minden társának át tudta adni. Simán elhittem, hogy 1500 évesen is még játszani fog, de már csak a VIP-ben láthatjuk. Megérdemelte, talán még hiányozni is fog.
Parm
2022. február 02. 16:41
És még csak elütés se lehet, tényleg egy full földrajzi fogfalmatlan irta ezt a két sort :))))
Prominet
2022. február 02. 16:40
Tom Brady és Rob "The Gronk"... micsoda mérkőzések voltak... Tamba Bangóné Bay. Baxki két sort kellene csak leírni és elolvasni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!