Bayer: Felháborító, hogy a fehérek jók a sportban

2021. február 23. 10:20

Kamala Harris húga szerint rasszizmus, hogy Tom Brady, aki történetesen fehér, a Fekete Történelem Hónapjában nyerte meg a Super Bowlt.

2021. február 23. 10:20
null

Talán nem mindenki hallotta, de Kamala Harris amerikai demokrata alelnök húga szerint rasszista dolognak számít, hogy minden idők egyik legnagyobb sportolója, a történetesen fehér bőrszínű Tom Brady amerikai focista hetedszer is megnyerte a Super Bowlt. Történt mindez az úgynevezett Fekete Történelem Hónapjában, ami, úgy tűnik egyszerűen „nem fér bele”.

Erre reagált Bayer Zsolt is hivatalos Facebook-oldalán.

„A tegnapi Bayer showban azon elmélkedtem, hogy az amúgy republikánus és fehér Tom Brady hogyan merészelt hetedszer is Super Bowlt nyerni? Megnyugtatom Önöket, hogy ezen nem csak én elmélkedtem, hanem az amerikai baloldal szupersztárjának, Kamala Harrisnek az unokahúga is. Hát felháborító, hogy a fehérek jók a sportban, de nem?!” – írja Bayer Zsolt.

Kép forrása: Bayer Zsolt Facebook-oldala

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egripeti77
2021. február 24. 09:58
Még szerencse, hogy a nehézsúlyú ökölvívók között kevés a fehér. Képzeljék el, mi lenne, ha megint egy Klicskó-kvalitású europid gyűjtené be az öveket. Skandallum!
annamanna
2021. február 23. 14:47
Sajnos a feketék még jobbak a sportban, mint a fehérek, és ezen is fel lehet háborodni, nemde?
istvanpeter
2021. február 23. 14:02
A rasszok intelligencia ranglistája: 1.) Zsidók 2.) Fehérek 3.) Sárgák, egyéb színesek 4.) Feketék, négerek
fatman
2021. február 23. 12:38
milyen nigger hónap? a super bowl mindig februárban van, és akkor? holocaust napján csak zsidó kaphat Nobel-díjat, vagy mi a fasz? idióta buzik!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!