Wladár: Széchy Tamás alatt volt verbális és testi bántalmazás, én is átéltem ezt – mióta elnök vagyok, ilyen nem történhet

2022. január 14. 18:04

A Turi-jelentés, a Gyárfás-féle irányítás eredménykényszere, a Széchy-korszak visszaélései is szóba kerülnek és az, milyen eszközei vannak az úszó-szövetségnek a Szilágyi Liliána ügyben. A tényfeltáró exkluzív interjúban Wladár Sándor saját sajgó emlékeiről is mesél és az edzői munkát nehezítő prognózisát is megosztja a műsorvezetővel, Csisztu Zsuzsával. Mandiner Sport podcast premier.

2022. január 14. 18:04
null
Csisztu Zsuzsa

Karcosan őszinte válaszokat ad Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke a Mandiner Sport Jobbfelső:pipa című podcastjában Csisztu Zsuzsa műsorvezető kérdéseire.

Forr a víz képletesen a hazai úszósportban és a tényfeltáró exkluzív interjúban a Széchy Tamás-féle korszak visszaéléseitől kezdik el szétszálazni a különféle időszakok, edzők és sportági vezetők felelősségét a szereplők.  Szóba kerül az edzőkre, versenyzőkre és szülőkre ma érvényes etikai és magatartási kódex, a Wladár-érában hirdetett teljes tabula rasa, és az is,

mi vezethetett a Cseh László kontra Turi György ügyéig, vagy éppen a Szilágyi Liliána-jelenségig.

A Turi-jelentés, a Gyárfás Tamás – féle irányítás eredménykényszere is fókuszba kerül, illetve az, milyen eszközei vannak a szövetségnek a Szilágyi Liliána-féle ügyben.

Mi lesz a magyar edzőkkel a jövőben? Hogy nevelnek majd újabb bajnokokat és lesz-e bennük félelemérzet mindezek után – erről is elmondja a véleményét az olimpiai bajnok elnök, mint ahogy arról is, szerinte ki lehet a MOB új elnöke.

A nyitóképen: Wladár Sándor és Csisztu Zsuzsa. Fotó: Mátrai Dávid

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csisztuzsuzsa
2022. március 11. 11:53
Ez szép megnyilvánulás volt. Igazi érvekkel alátámasztott, minőségi kritika...:-) Amúgy harminc éve vergődöm a pályán, tényleg. hahaha...
csisztuzsuzsa
2022. március 11. 11:53
Ha igazán hahotázni szeretnél kínodban, nézz tükörbe! :-)
Járványfigyelő
2022. március 06. 08:12
Jaja, letöröd a kezét a bántalmazónak. Te hülye te. Elszállt ezzel a komával is a ló rendesen.
Menhetten
2022. február 16. 12:29
Wladár: "Dr. Szilágyi Zoltánnak az idei évben már volt egy fegyelmi ügye, amikor az FB jogerősen írásbeli megrovásban részesítette, miután egy versenyen minősíthetetlen hangnemben támadt a versenybíróság vezetőjére, amiért korábban a kisebbik lányát, Gerdát kizárták egy szabálytalanság miatt az egyik hátúszó-számban. Wladár azt mondta, Szilágyi Gerdát édesapja hozza és viszi a versenyekre, és hogy hermetikusan elszigeltetté vált versenyzőtársaitól." Ez az apa egy szörnyeteg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!