6:3

2013. november 25. 18:34

Nem azzal van a baj, hogy Orbán Viktor szereti a futballt és szeret futballozni, hanem azzal, hogy ezt mindenki számára kötelezővé teszi.

2013. november 25. 18:34
Németh Péter
Németh Péter

„Hamis illúziókat kergetve, persze, amelyekre jócskán rápakol a mai adminisztráció; mit adminisztráció – maga a miniszterelnök, a többiek csak követik őt. Teszik ezt, nyilván, kényszerűségből, ha egyszer a főnökük a magánhobbiját az állami pénzekből finanszíroztatja.

Félreértés ne essék: nem azzal van a baj, hogy Orbán Viktor szereti a futballt és szeret futballozni, hanem azzal, hogy ezt mindenki számára kötelezővé teszi, oly módon hogy erre a sportágra herdálja a mi pénzünket. Azt a képzetet keltve, hogy ez az ország javát szolgálja. Hogy a kommunista múltból azért egy momentumot meg kell ünnepelnünk, a londoni 6:3-at. Pedig ez nem más, mint a hiány ünnepe…”

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. november 26. 07:32
A szocialista ideál - a 300 kg-os rezes orrú, láncdohányos párttitkár - még él az öreg mozgalmárokban. Egy másik -lehet, hogy szemlézni fogják - az uszodák növekvő számán siránkozik. Mert drága és mennyi lélegeztetőt, anyjuk valagát lehetne csinálni ebből. Németh tornából felmentett is előadta a maga e napi jaj a patásördögét. Lapozzunk.
silvester
2013. november 26. 05:46
Peter,peter. Semmi sem kotelezo a torvenyek betartasan kivul.Az sem kotelezo,hogy te es a tobbi hozzad hasonlo nem a mai neven anyakonyvezett itt eljen,El lehet Innen Menni. De ugy velem,hogy neked nem kotelezoseggel van,hanem a 6:3-al,mert azt Magyar Csapat erte el.Ez faj neked peter ,ez bantja mocskos lelkedet-ha egyaltalan van ilyen neked.Sz...r kevero peter,az vagy nem mas.
Messire
2013. november 26. 00:00
Pedig jót tenne az agyadnak, ha kicsi mozgással csökkentenéd a benne pangó koleszterint, seggfej. Bár ha idejekorán megboldogulsz, csak nekünk teszel szivességet.
Száraz furmint
2013. november 25. 22:34
jönnek az ún. ballibsik, és szépen sorban az ebédlőasztalra szarnak. aztán csodálkoznak, hogy minden épértelműnek kifordul tőlük a bele. okádék egy banda, 1000x bebizonyították.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!