Vasgolyókkal fogy Orbán

2011. augusztus 25. 09:36

A miniszterelnök orosz módszerrel fogy: a Bors úgy tudja, Orbán Viktor a kettlebell edzésmódszert végzi, amely ráadásul erősít is. Barack Obama testőrei is így edzenek.

2011. augusztus 25. 09:36

Orbán Viktor a Bors szerint jócskán lefogyott az elmúlt néhány hétben, júniushoz képest a nyár végére jó öt-tíz kilóval könnyedebbnek néz ki. A Bors értesülései szerint ebben a diéta mellett feltehetően nagy szerepe van egy újfajta edzésmódszernek, a russian kettlebell challengenek. Ezt használják Barack Obama testőrei és a magyar Terrorelhárítási Központ kommandósai is, de megtalálható a kettlebell a honvédség afganisztáni missziójánál is.

 
„Az biztos, hogy a laborvizsgálatok alapján jelenleg ezzel a módszerrel lehet elérni a leggyorsabb kalóriavesztést” - mondta el Lakatos Péter személyi edző. A füles vasgolyót a cári Oroszországban kezdték használni a súlyemelők, majd a hadsereg is átvette. A világ akkor ismerte meg, amikor egy, az Egyesült Államokba emigrált orosz férfi mutatta be az ottani titkosszolgálatoknak a módszert. Azóta óriási népszerűségnek örvend a kommandósok körében, hiszen rövid idő alatt teljes értékű edzésmunkára alkalmasak. A golyók súlya változó, 5 és 45 kiló között mozog. Felüléseket, guggolásokat és egyéb mozdulatsorokat kell végezni velük.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2011. augusztus 29. 08:33
Nagyon helyes, a Miniszterelnök úr vállán egy ország baja nyugszik, ideje volt már az aktív pihenésnek - meglátja, így még jobban fog menni a kormányzás!
liberálzöld.
2011. augusztus 28. 13:02
"Vasgolyókkal fogy Orbán" Egy igazi Dakota harcol az utolsó 2 golyójáig!
Nagytestver
2011. augusztus 28. 06:51
Amiért a hazánk és a nép ilyen sorsra jutott, azért a bűnöző politikusok (nem ismerek olyat, amelyik nem nem az, bár soha ne zárjunk ki semmit) basszák meg a drága édesanyjukat (baloldaliak kiemelten) a ravatalon!
TroppauerH
2011. augusztus 25. 20:11
Csak az a baj duplaelnök Orbán úr, hogy az adófizető polgárokat is "fogyókúráztatja"- akiknek főleg egy minimálbéres fizetése van csak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!