Közellenség lett Paul

2010. július 07. 10:43

Németországban hatalmas a felháborodás. Az oberhauseni szerencsepolip, aki eddig a Nationalelf valamennyi mérkőzésének kimenetelét eltalálta, most a spanyolokra tette a voksát a szerdai vb-elődöntő előtt.

2010. július 07. 10:43

Eddig Paul volt a németek kedvence a világbajnokság alatt. A polip világhírűvé vált: a német válogatott valamennyi mérkőzésének kimenetelét eltalálta oly módon, hogy mindig a győztes csapat urnájából választotta ki eledelét. Most azonban egy kis hezitálás után az elődöntőbeli ellenfél, a spanyol együttes kagylóját húzta ki, a német drukkerek pedig különböző fórumokon a polip megsemmisítésére szólítottak fel.

„Mészároljuk le!”, „Polipsalátát a népnek!” - ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek, úgyhogy az oberhauseni Sea Life tengeri állatparkban élő szerzet pedig összehúzhatja magát. A német-spanyol elődöntő szerda este kerül megrendezésre.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luccy
2010. július 07. 22:31
Nagyon tud valamit ez a polip :)
röviden
2010. július 07. 14:40
Nem értitek a német humort. (Nem is csodálom, én se.)
drienovác
2010. július 07. 14:34
egyébként ilyen polipok a német vizekben nem nagyon tenyésznek, ez nyilvánvalóan földközi tengeri jószág- lehet, hogy ez egy spanyol polip?
drienovác
2010. július 07. 14:33
hülye ápolók elfeljetették polipcsalival bekenni a német kagylót, és tessék, a rohadt dög mindjárt a spanyol kagylót választotta méghogy a polip intelligens állatt a pavlov pedig elmehet a reflexével a francba, a polipot nem érdekli
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!