Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

2024. október 28. 12:01

November 5-én, kedden az amerikaiak választanak. A Mandiner 17:00-tól élő műsorral készül, tartson velünk!

2024. október 28. 12:01
null

Kedd este minden szem Amerika elnökválasztására szegeződik. Kamala Harris azt tűzte ki célul, hogy az Egyesült Államok történetének első női elnöke legyen, Donald Trump pedig olyan bravúrt próbál elérni, ami korábban csak egyszer sikerült az Egyesült Államok történetében: visszaszerezni a Fehér Házat.

Kövesse november 5-én, kedden 17 órától a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján az amerikai választás eredményét élő műsorunkon keresztül! Élő bejelentkezésünk során percről percre, több helyszínről is tájékoztatjuk Önöket a legfrissebb hírekről. A Mathias Corvinus Collegium szervezésében kerekasztalbeszélgetéssel készül Peter Boghossian, Koskovics Zoltán, Stumpf István, valamint Kovács István és Gladden Pappin. Stúdiónkban Mráz Ágoston Sámuel és Kiszelly Zoltán szolgáltatják a szakértői véleményeket, de elemzi az eseményeket többek között Nógrádi György, Robert C. Castel és Somkuti Bálint is. Továbbá élőben kapcsoljuk Amerikát is, ahonnan Kiss István és Kiss Rajmund, valamint Törcsi Péter jelentkezik!

Ne feledje: kedden 17 órától élő eredményváró műsorral jövünk az amerikai választásról! Kövesse a Mandiner Facebook-oldalát vagy YouTube-csatornáján!
YouTube-csatornánk elérhetősége: https://www.youtube.com/@MandinerTV 
Facebook-oldalunk elérhetősége: https://www.facebook.com/mandiner.hu 

Iratkozzon fel Ön is YouTube-csatornánkra!

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 28. 12:51 Szerkesztve
Orrange Daddy és Kamalalama Midleclass összecsap. Demens Joe-t is lassan átszállítják valamelyik otthonba. Jól áll Amerika.
véna
2024. október 28. 12:25
Mivel az adósságplafontól és az államcsődtől ukrajna mentette meg az usát, miért vágnák le az aranytojást tojó tyúkot? Az a terv is évek óta fiókban van, hogyan pótolják európaiakkal az ukrán katonákat ha elfogynak.
Novicsok-5
2024. október 28. 12:06
Tökmindegy melyik hatökröt választják elnökké, Európa úgysem jár jól. De azért a Mandiner csak nyalja az idegen seggeket. Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!