Csak ma: az éves Mandiner előfizetéshez a leggyorsabbak páros belépőjegyet kapnak Ákos koncertjére!

2023. december 01. 09:09

Évzáró koncert december 16-án a Papp László Arénában? Igen! Ön is ott lehet Ákos koncertjén és méltóképpen lezárhatja az évet, ÁKOS - HARMINC ÉV című jubileumi műsorával! Mutatjuk, mit kell tennie a páros belépőjegyekért!

2023. december 01. 09:09
null

Különleges ajánlattal nyitjuk meg az év utolsó hónapját: első tíz előfizetőnk, aki ma megrendeli az éves Mandiner hetilapot és használja kuponkódunkat, garantált páros belépőjegyet kap ajándékba Ákos december 16-i koncertjére, a Papp László Arénába.

Kuponkód: akoskoncert

Fizessen elő most, legyen az első 10 szerencsés között, akit páros belépőjeggyel ajándékozunk meg! 

ELŐFIZETEK!

 

Promóció időpontja: 2023. december 1.

Promóciónk során az első 10 előfizetőnek, aki megrendeli a Mandiner éves előfizetését és használja kuponkódunkat (BF2023), páros belépőjegyet sorsolunk ki Ákos, december 16-i, budapesti koncertjére. A páros belépőjegyeket előfizetőinkhez e-mailben juttattjuk el 2023. december 5. kedd éjfélig. A promóció során 10 páros belépőjegyet ajándékozunk. A promóció lezárásra kerül a 10 páros belépőjegy elkeltét követően.

Az előfizetési díjak megtalálhatók a www.mandiner.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljes körű. További információ a www.mandiner.hu weboldalon, a 06-46/99-88-00-s telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen kérhető. Ászf: www.mediaworks.hu/elofizetoi-aszf  Adatvédelem: www.mediaworks.hu/adatvedelem

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
juppiter
2023. december 01. 22:03
A Mandiner mint nyomtatott lap meglehetősen érdektelen, sajnos. A Mandiner mint oldal attól volt szerethető, hogy egy csomó értelmes ember írt kommenteket. Műveltek, tájékozottak, szellemesek, jó volt köztük lenni. Megbocsáthatatlan vétek, hogy informatikai fejlesztést hazudva minden el lett rontva, amiért a normálisak úgy érezhették, hogy értékelvű közösség tagjai. És minden felvetés, kérés, követelés ellenére semmin nem változtattok. A lapot kenjétek egész nyugodtan a hajatokra.
I feel the earth move under my feet
2023. december 01. 21:29
Tudjátok, Mandisták.. az lenne a legnagyobb ajándék, ha kicsit összekapná magát a díszes kompánia és próbálnátok az Újévben emelni a színvonalon és a jobbos öntudat mellé valami kézzelfoghatót is letenni végre az olvasók elé. Addig elégedjetek meg a Rogán minisztériumból folyó támogatásokkal.. nem kis pénz az... (ja..és Jászai Gellérttől kérjetek már kölcsön pár informatikus szakembert..)
bergmann
2023. december 01. 20:26
Régóta lógok a mandin, de lassan ingyé se kéne. Minősíthetetlen, már fáj.
Nuttika
2023. december 01. 18:28
Sokáig gondolkoztam az előfizetésen, de mivel az oldal minősége folyamatosan csökken - pedig a béka segge alatti szintet nem egyszerű alulmúlni - nem vagyok hajlandó támogatni az üzletpolitikátokat. Tartsanak el a trolljaitok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!