Professzor Emeritus: Az embernek a természeti tényezők pásztorává kell válnia

2020. augusztus 23. 09:57

Pálfalvi Milán, a Nueco Teremtésvédelmi Nonprofit Társaság alapító igazgatója egy most közzétett videóban arról beszél, hogy szerinte különleges bolygón élünk itt a Kárpát-medencében, és – mint mondja – rajtunk is múlik, milyen lesz a jövő. Az egyperces beharangozó egy beszélgetésre hívja fel a figyelmet, amelyet szeptemberben mutatnak be, első vendégelőadója a Pázmány Péter Katolikus Egyetem emeritus professzora.

2020. augusztus 23. 09:57
null
Rádi Balázs

Dr. Báger Gusztáv, közgazdász-költő, a Monetáris Tanács tagja a videóban rávilágít, hogy a modern ember a létét, saját életkörülményeit meglehetősen lerontotta, elkezdődött egy küzdelem, egy harc az ember és a természet között. Felhívja rá a figyelmet, hogy az embernek a természeti tényezők pásztorává kell válnia, hiszen – zárul a beharangozó videó – a természet tud létezni ember nélkül, de az ember nem tud létezni természet nélkül.

A sorozatban arra a kérdésre is keresik majd a választ, mit tudnak tenni a magyar fiatalok a versenyképesség és a fenntarthatóság érdekében.

A Nueco a Facebook oldalán osztotta meg a videót:

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!