Váratlan helyről jött: kollégája mosta fel a padlót Nagy Ervinnel (VIDEÓ)

2024. augusztus 10. 09:34

Hujber Ferenc szerint Nagy Ervin „csak most kezdi megtapasztalni az életet”, és több mint tíz évig egy „nyomorult” színházban tengődött.

2024. augusztus 10. 09:34

Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Nemrég Hevesi Tamás podcast műsorában vendégeskedett Hujber Ferenc színész, szinkronszínész, aki ismét idehaza dolgozik. Hevesi felidézte, hogy Hujber 

sokak fejében egy őrült, kiszámíthatatlan, csapongó figuraként él, amit őszintén megértek, hiszen sokat tett ezért, hogy így létezzen a köztudatban!”

Azonban, mivel kedveli a „különc magatartását” és humorát, meghívta beszélgetős műsorába, ahol Hujber többek között kifejtette a véleményét Nagy Ervinről is, aki az elmúlt hónapokban Magyar Péter egyik leglelkesebb támogatójaként tűnt fel a közéletben. Hujber többek között arról beszélt, hogy „élete legnagyobb sértése” akkor érte, mikor azt mondták neki, hogyha egy bizonyos szerepet elvállal, akkor olyan lehet, mint a Nagy Ervin.

Leszögezte, soha nem akar olyan lenni, mint ő. „Én szabad akarok lenni,  

én jobb színésznek tartom magam, mint az Ervin”

– húzta alá.

Hujber Ferenc azt is felidézte, hogy az első filmjében Nagy csak mellékszereplő volt. „Ő volt az egyik börtönőr, akivel mi együtt voltunk vidéken, mi tulajdonképpen megosztottuk egymással a vidéki élményeinket”. Majd úgy folytatta, míg ő elment, s „az életet tanulta a világban, (...) addig ő ott volt egy nyomorult Katona József Színházban tizenvalahány évig, és csak most kezdi megtapasztalni az életet, amikor kilépett a fényre”.

Az idézett részlet az alábbi videóban hangzik el:

***

Ezt is ajánljuk a témában


 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. augusztus 10. 15:20
Mosta... Legföljebb zsírozta.. :-D
Patika
2024. augusztus 10. 14:15
A tehetségtelen hülyék mindig pártosodnak. (ugy-e?)
Aegopolis.
2024. augusztus 10. 13:16
Hujber Ferenc, TV2 Mokka, 2017: "Azt állítom, hogy Jézus színész volt. De nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú."
satrafa-2
2024. augusztus 10. 13:02
Vagy isznak, vagy narkóznak, vagy mindkettő... Ki tartja el ezeket az embereket? Ki kíváncsi rájuk színházban, vagy filmen?! Miféle művészi élményt nyújthatnak ezek a homályos szemű alkoholisták és narkósok?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!