Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nagy Ervin: Magyar Péter egy terminátor és kurvára megy neki

2024. május 24. 18:15

Az első Partizán-interjú már mély benyomást tett a színészre azt érezte, hogy „öcsém, ha megkeresel, én megyek”.

2024. május 24. 18:15
null

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

„Kocsis Mátét leseggnyalóztam, ami talán stílusában megkérdőjelezhető, az igazságtartalmát tekintve azonban nem” – fejtette ki Nagy Ervin színész, a Tisza párt tagja a Magyar Narancsnak adott interjúban. Szóba került a Fidesz frakcióvezetőjén túl a Megafon, illetve Magyar Péter teherbíró képessége is. Arra a kérdésre, hogy mikor döntött úgy, hogy nem lesz jó fiú, a színész elmondta, hogy „egymás után jöttek a szabadságjogok visszametszései, a területfoglalások, és egyre több társadalmi, valamint szociális csoport került célkeresztbe” – amit már nem bírt szó nélkül hagyni. Nagy Ervint leginkább a Katonában lejátszódó Gothár-ügy következményei indították arra, hogy valamit tegyen. 

Akkor Kocsis Mátét leseggnyalóztam, ami talán stílusában megkérdőjelezhető, az igazságtartalmát tekintve azonban nem. A politikai csaholásnak nem eshet áldozatul egy 30 éves patinás társulat csak azért, mert Borkai Zsolt kurvákkal hetyegett előtte egy hónappal. 

Felháborított, hogy egy ilyen múltú alkotóműhelyt sáros bakanccsal, csoportosan meg lehet taposni” – mondta el a színész. A Megafonnal kapcsolatban annyit elmondott, hogy már Magyar Péter megjelenése előtt is „sokszor a szájára vette”.  

Ezek közpénzből fizetett verbális verőemberek, akik az utcán persze soha nem mernek odajönni” 

– tette hozzá.

Magyar Péter egy terminátor és kurvára megy neki

„A szívem vitt ki. És az, hogy láttam ezt az embert megjelenni. Azt mondta a belső hang: »Most!« Korábban főleg a szereplők minősége miatt ódzkodtam ettől” – fogalmazott ámulatba eséséről Nagy Ervin. Az ellenzéki tábort se kímélte az interjúban: „amikor például az ellenzéki előválasztás után azt láttam, hogy hónapokra eltűntek, mintha kitört volna a síszünet, azt gondoltam, hogy képtelenség ilyen »lendülettel« politikát csinálni”. 

Magyar Péter megjelenéséből és az azóta végzett tevékenységéből szerinte biztosan látszik, hogy „elképesztő, mit bír ez a csávó”. „Felszántja az országot, a vidéket. 

Megjelent egy terminátor. 

Amit ő csak azon az egy napon lezongorázott, amikor bement az ügyészségre, arra születni kell. Ez a fajta állóképesség jó, ha három-négy embernek megvan a hazai politikai palettán. És azonnal elkezdte azt, ami a legmunkásabb ott, ahol a legnehezebb a magyar demokráciát feltörni: vidéken”

És kurvára megy neki, másnak meg nem megy!

–  fogalmazott. Az első Partizán-interjú már mély benyomást tett a színészre azt érezte, hogy „öcsém, ha megkeresel, én megyek”. 

***

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:07
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­­­k­­­e­l­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­­­z­e­­­x­­­i­­ ­­­p­u­­­n­­­c­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
muszlim1970
2024. május 26. 00:30
Szétkólázott tehetségtelen libsi kutya!Meredj meg a kurváddal!
paracelsus-2
2024. május 25. 14:07
Van még olyan bolsi segg, amibe nem verted bele tövig az orrod, te nyomorult?
neven
2024. május 25. 09:40
hahaha.. a balos poloskapetya egy gerinctelen ganajtúró, aki nadrágszíjjal verte a feleségét, terrorizálta a saját családját, szinészkedte az öngyit, elítélt bűnbandával veszi körül magát, migráns , lmbtq és háborúpárti dollárballoldali gazembereket akar küldeni Brüsszelbe!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!