Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna

Nagy Ervin: Magyar Péterrel mindketten sportos alkatok vagyunk

2024. május 24. 07:53

Nagy Ervin azon lamentált a Tisza partján, hogy a külső sokat elárul egy politikusról, és szerinte zongorázni lehet a különbséget Orbán és Magyar Péter alkata közt.

2024. május 24. 07:53
null

Nyitókép: képernyőfotó/Egyetem TV

Pár héttel a választások előtt Magyar Péter és Nagy Ervin ellátogattak a Tiszára, ahol a szegedi Egyetem TV kérdezte. Nagy Ervin szerint van egy szimbolikus jelentése annak, hogy Magyar Péterrel „egy csónakban evez a Tiszán”, ha már – mint fogalmaz – úgyis ez a pártjuk neve.

A színész kifejti, hogy Magyarral mindketten sportos alkatok, így nem áll távol tőlük az aktivitás – bicikliztek már együtt, és Tisza túrát is terveznek a nyáron.

Orbán Viktor és Magyar Péter alkata

Picit próbáljuk átadni azt a fajta egészséges életszemléletet, amit mind a ketten képviselünk (...) Komoly generáció és szemléletváltás van, sok mindent üzen a Péter, többek között ezt is” – fogalmazott. Hozzátette: nem kezdenek el valakit megszégyeníteni a testalkata miatt, de – mint mondta – 

zongorázni lehet a különbséget Orbán és Magyar Péter alkata között”. 

Nagy Ervin úgy véli, egyre fontosabb a megjelenés és a külső a mostani politikai térben. „Ez is azt üzeni, hogy valami változásra van szükség, az ember elfárad ennyi idős korára, nem baj, ha átveszik a fiatalok” – jegyzi meg.

Magyar Péter kiállása

Nagy Ervin szerint Magyar Péternek van egy nagyon egészséges és jó kiállása, „ezzel azt üzeni, hogy amit gondol a világról és amit képvisel, az is egészséges... és karizmatikus”. A színész szerint óriási különbség van a nyugat-európai politikusok megjelenése, illetve a kelet-európaiak között.

Nagy Ervin azt is elárulta, hogy ott lesz a Hősök terén, és beszélni fog a Tisza Párt irányelveiről a kultúra területén. A színész szerint a mostani politikai elitet nem érdekli a kulturális élet. 

A Fidesz látványosan tesz az egészre, és olcsó népi giccsekkel próbálja a propagandát tuningolni” 

– mondta. 

Nagy kifejtette: szerinte a tehetségtelenség sem akadály, ha arról van szó, hogy ki rendezze a következő kurzusfilmet. Mint fogalmaz: ez egy beteg dolog, „diktatúra-light”, és a fideszesek valójában kommunisták, csak narancs színben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 259 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:11
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­k­­e­­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­s­z­e­­x­­i­ ­­p­u­­­n­­­c­­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
llancsi74
2024. május 26. 07:38
20 métert bírt evezni 🤣🤣🤣 aztán kifulladt,ahogy a mozgalma is ki fog. SZÁRAD A TISZA!!!
nemecsek-3
2024. május 25. 23:36
Egy lángosképű löttyedt faszi sportosnak titulál egy szamárfejű 50 kilós nyüszöge vakarcsot....hát ez röhögni való. Talán annyi vagyok mint ők ketten együtt de szégyellném magam ha két maflás után még lenne kedvük pattogni
Mirrmurr
2024. május 25. 21:22
MP majd csak napi 6-8 órát fog dolgozni, a többi idő kell fitnessre meg wellnessre. Ez ám a politikai program.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!